23

nov

2018

ŽIVOT DELIM NA PRE I POSLE POWER LIFE DESIGN-a

By Slavica Squire In Priče klijenata

Polaznik: Ivana Mihailović, dipl. Pravnik, sudijski pomoćnik u Privrednom sudu u Kraljevu
 
Edukacije: Power Life Design, NLP Practitioner
 
Moje NLP putovanje je počelo sa Slavicinom knjigom i radionicom “Najbolja osveta od svih je SREĆA” i ta knjiga mi je postala najbolja drugarica. Kad imam potrebu da pronađem neki odgovor, da rasteram tmurne misli, ja je uzmem i ponovo je pročitam i sve bude lakše. Uživala sam i u Slavicinoj knjizi “NLP u svakom uspehu mirođija”.
 
Odluka da prisustvujem Power Life Design edukaciji je najbolja odluka koju sam donela 2017. godine. Od tada merim vreme pre Power Life Design-a i posle. Power Life Design mi je vratio moj život nazad. To su bila dva dana koja su bila moja i koja su mi bila potrebna da se vratim sebi. Od mnogo svakodnevnih obaveza i zadataka, ja sam negde sebe izgubila i bila sam moram priznati emotivno iscrpljena i nezadovoljna i naravno drugi su mi bili krivi. Dva dana na Power Life Design sam bila suočena sama sa sobom i shvatila sam koliko je moj život dragocen, moji snovi su se ponovo vratili i moja želja da živim život kakav sam oduvek želela.
 
Spoznala sam i naučila da vreme brzo prolazi kao i moj život i od tada je svaki moj dan dragocen i ljudi sa kojima to vreme provodim. Naučila sam i dozvolila sebi kako da sanjam predivne snove i da postoji način kako da ih ostvarim i da svako to može. Naučila kako da postavljam kratkoročne i dugoročne ciljeve, kako mogu da ih realizujem. Neke sam već realizovala i ponosna sam zbog toga. U toku dva dana provednih na Power Life Design Slavica je dotakla moje srce i imala sam osećaj da sam provela dva dana sa najdražim i najbliskijim ljudima, iako nikoga nisam poznavala. Moje NLP putovanje sam nastavila na NLP Institutu i uspešno sam završila NLP Practicioner, koji je neprocenjivo iskustvo i zahteva da se o nejmu posebno piše. U svakom trenutku kod Slavice i kod njenih predivnih trenera Kate i Profe i svih zaposlenih osećala sam neizmernu ljubav i iskrenost.
 
Ja sam se promenila, postala sam otvorenija, imam više poverenja u ljude i njihovu dobrotu, otvorila sam svoje srce , bez straha da će biti povređeno i to je fenomenalan osećaj. Kako sam promenila svoj odnos prema sebi, postala sam opuštenija i ponovo sam zavolela sebe. To se odrazilo na moju komunikaciju sa bližnjima koja je postala otvorenija i mnogo iskrenija. I da napomenem da sam na poslu postala organizovanija, tolerantnija, preciznija i da sam naučila kako da dam feedback.
 
Edukacije sa Slavicom Squire ću zauvek nositi u srcu kao dragoceno i predivno iskustvo.