13

okt

2023

SADA ŽIVIM SA VIŠE SIGURNOSTI I SVESTI O NOVCU

By Slavica Squire In Priče klijenata

Veca Jovanović
Profesionalni i sertifikovani ECA Coach
 
Edukacija: Online program za FINANSIJSKI PROSPERITET
 
Kada sam saznala za prvi online program za FINANSIJSKI PROSPERITET na Slavica Squire Institutu, imala sam velikih problema sa novcem.
 
Činilo se da novac dolazi, ali isto tako brzo odlazi, ostavljajući za sobom dugove. Osećala sam strah, odgovornost i napetost svaki put kada bih plaćala račune ili pokušavala da štedim.
 
Pokušavala sam rešiti svoje finansijske probleme povećavajući prihode i stavljanjem novca na štedni račun, ali bez uspeha. Tada sam shvatila da nešto moram promeniti i odlučila sam da se prijavim za program za Finansijski Prosperitet kod Slavice.
 
Program je bio izuzetno edukativan i primenljiv. Počeli smo istraživati svoj odnos prema novcu i otkrivati naše unutarnje uverenje o novcu.
 
Shvatila sam da sam usvojila ograničavajuća uverenja o novcu iz detinjstva. Program me je korak po korak vodio ka transformaciji tih uverenja u podržavajuća.
 
Ključni trenutak bio je kada sam shvatila da mogu kontrolisati svoje finansije i osećala sam olakšanje i radost kada sam napravila plan za otplatu dugova i stvaranje budžeta.
 
Sada znam kako pravilno upravljati svojim finansijama, a moja štednja raste konstantno.
 
Osim što mi je pomogao da transformišem svoj odnos prema novcu, ovaj program me naučio kako planirati svoje finansije do najsitnijih detalja. Sada živim sa više sigurnosti i svesti o novcu.
 
Preporučujem ovaj program svima koji žele promeniti svoj odnos prema novcu i postići finansijsku slobodu.
 
Hvala vam što ste mi pomogli da otkrijem ovu promenu u sebi i krenem putem ka finansijskom uspehu.
 
Verujem da će moja priča dotaknuti mnoge živote.