Blog

Koristeći se svim znanjima koje je stekla od vodećih svetskih stručnjaka, i primenom u svom životu i sa hiljadama klijenata, Slavica piše članke iz ličnog iskustva u nameri da vas inspiriše i podrži vas konkretnim metodama da postanete i ostanete srećni i uspešni i korak po korak se razvijate u najbolju verziju sebe.

30

jul

2017

EDUKACIJA JE KLJUČNA ZA USPEH

By Slavica Squire In Lično

Ljudi mi često govore kako ne mogu sada na edukaciju jer … i onda ređaju izgovore, a vreme i novac su standardni: ”nikako ne mogu da se organizujem sada, nemam stvarno vremena” ili ”finansije su mi problem, ne mogu to sebi da priuštim sada”, ”Ja ću sledeće godine sigurno”, a ima i kreativnijih izgovora, ali…

19

feb

2021

KO VAM JE DANAS KRIV?

By Slavica Squire In Poučno

Preuzeti odgovornost za sebe i za svoj život je najvažniji korak ka napretku. To je stav koji vama daje moć da svoj život uzmete u svoje ruke.

15

feb

2021

Sve predrasude o prodaji, koje često i same prodavce sprečavaju da dobro obavljaju svoj posao, srušene su proteklog vikenda na autorskoj edukaciji Slavice Squire – ProDAVANJE koja je po prvi put održana uživo putem Zoom platforme. Ova trodnevna edukacija nije namenjena samo prodavcima – ona je izuzetno korisna i za menadžere, preduzetnike, coach-eve… ali i…

05

feb

2021

KAD LJUBAV NE IDE PO PLANU

By Slavica Squire In Poučno

Ako želite da primenite sve što i ja radila, pripremila sam Power LOVE Design dvodnevnu edukaciju koja je nastala iz iskustva. Rezervišite svoje mesto odmah!

PREUZMI BESPLATNO