Slavica Squire

Prvi NLP trener u Srbiji, osnivač prvog NLP Instituta, i prve Coaching Akademije, ne samo u našoj zemlji već i u celom regionu.

Uspešno se bavila poslovima u prodaji u Nemačkoj i tada je došla u kontakt sa vodećom svetskom metodologijom za lični i profesionalni razvoj – Neurolingvističkim programiranjem (NLP), što za nju postaje „ljubav na prvi pogled”. Pomoću NLP-a postiže izvanredno dobre rezultate u prodaji i vrlo brzo stiče rukovodeću poziciju.

Pošto u Srbiji ova metodologija nije bila poznata do tada, iz velike ljubavi prema svojoj zemlji i NLP-u, odlučuje se, za to vreme, na neverovatan potez: da dâ otkaz na rukovodećoj poziciji i donese ovu izvanredno korisnu metodologiju u Srbiju.

Sa prvim profesionalnim NLP treninzima na srpskom jeziku za top menadžere je počela 2004. godine.

Prvi NLP Institut u Srbiji osniva 2006. godine, a 2008. i prvu Coaching Akademiju.

Na svom Institutu u Beogradu nudi profesionalne NLP edukacije, vrhunskog kvaliteta i etike, nakon kojih se dobijaju internacionalno priznati sertifikati.

  •  Uložila je preko 2000 sati treninga i više od 135.000 evra u ličnu edukaciju
  • Bila je polaznik vrhunskih programa širom sveta – od Srbije, Nemačke, Švajcarske, Austrije, Brazila, preko Italije, Mađarske, Norveške, Amerike i Balija.
  • U januaru i u junu 2017. godine je uspešno završila desetodnevni trening čuvenog Tony Robbins-a (Business Mastery 1, West Palm Beach, SAD i Business Mastery 2 Amsterdam, Holandija ).
  • U avgustu 2018. završila je četvorodnevni trening Tony Robbins-a Leadership Academy u San Dijegu, SAD
  • U julu 2019. završila je Master studije poslovne ekonomije, smer Menadžment ljudskih resursa na Univerzitetu Singidunum
  • Imala je i prilike da uči od vrhunskih stručnjaka poput Stephen Giligan-a i Robert Dilts-a, kojima je takođe bila 15 dana asistent na kompletnom sertifikacionom Generative Coaching programu u Brazilu.

Posle niza specijalizacija širom sveta kod najpriznatijih NLP stručnjaka i na najboljim NLP i Coaching Institutima, sertifikovana je kao International NLP Master Trainer, licencirana je kao edukator za coaching i potpredsednik je European Coaching Association – ECA.

Godinama uspešno podučava Neurolingvističko programiranje i prenosi svoje znanje i iskustvo kompanijama i pojednicima, čime doprinosi efikasnijem poslovanju, kvalitetnijoj komunikaciji i naprednijem načinu života u Srbiji.

Slavica ima jedinstveni stil podučavanja gde koristi primere iz prakse, metafore, humor i pitanja, te učenje sa njom predstavlja prefinjeno iskustvo koje se preliva na sve oblasti života. Godinama sarađuje sa renomiranim svetskim imenima iz ove oblasti i rado je viđena kao gost predavač na NLP i Coaching institutima širom sveta. Autorka je više različitih programa (Power Life Design, Power Love Design, Unutrašnja igra) kao i efektnih treninga komunikacije.

Njeni inspirišući i motivišići članci i kolumne na temu kako postati uspešan i srećan koristeći se saznanjima iz nauke o uspehu u kombinaciji sa umetnošću ispunjenog življenja, koje ona izvanredno kombinuje u svemu što radi, a to njen stil podučavanja čini autentičnim i drugačijim. Tom izvanrednom kombinacijom probudila je veliko interesovanje kod mnogih ljudi koji su u radu sa njom, postigli fantastične rezultate na raznim poljima. Najbolja potvrda uspešnosti njenih specifičnih programa, bilo da je NLP ili Coaching ili neki autorski program, su njeni izuzetno zadovoljni u uspešni klijenti, a osim toga i njena lična karijera i fenomenalan način života, a naročito činjenica da je i dalje željna znanja i da se neprestano profesionalno usavršava.

Više detalja o životnom putu Slavice Squire možete pročitati ovde

PREUZMI BESPLATNO