Događaji

Vreme je da pokrenete svoju stvaralačku energiju i ispišete scenario svoga života - a upravo je Slavica tu da vam u tome i pomogne! Rezervišite svoje mesto na sledećem događaju kako biste se upoznali sa jednostavnim metodama koje će vam pomoći da kreirate život o kakvom ste oduvek sanjali.

Kalendar događaja

Vreme do sledećeg događaja

02

feb

2019

Business Akademija Slavica Squire

clock icon09:30 - 18:00 location iconBeograd

Ne morate putovati preko okeana i izdvajati ogromne svote novca, kako biste došli do svetskog iskustva u kreiranju biznis strategija, marketinga i liderstva. Slavica Squire je kreirala jedinstveni program Business Akademiju sa željom da podrži preduzetnike na ovim prostorima i stavi im na raspolaganje znanje i iskustvo koje je sticala od najboljih na svetu, kako biste i vi mogli odmah nakon edukacije da implementirate tajne velikih majstora u svoj uspeh. Ovaj jedinstveni program, koji je već pomogao mnogim vlasnicima da se izmeste iz svakodnevnog poslovanja i urade ono što je presudno za uspeh biznisa i da ostvare izvanredne rezultate u poslovanju, održava se kao intenzivna edukacija sa izvanrednim gostujućim predavačima: Steven Twohig, Business Strategist iz tima Tonyja Robbinsa i naši najveći stručnjaci za digitalni marketing Istok Pavlović i Ivan Bildi.

02

mar

2019

NLP Starter

clock icon09:30 - 18:00 location iconBeograd

06

mar

2019

Day of Mastery by dr John Demartini

clock icon09:30 - 18:00 location iconBeograd

05

nov

KREIRANJE USPEHA KORAK PO KORAK

location icon

28

okt

DA LI JE COACHING VAŠA BUDUĆNOST?

location icon

22

okt

PUT PROGRESA

location icon

Jovana Nikolovski

"Trener plivanja"

"Slavicu sam zavolela preko knjige i društvenih mreža, a sada još više poštujem i cenim njen rad. Oduševljena sam konceptom Coaching Startera. To je vrlo konkretna, zanimljiva i interaktivna edukacija sa koje sam kući otišla prezadovoljna i nasmejana. Koristiću ono što sam naučila u svom trenerskom poslu i radu sa decom, kao i u razgovoru sa sportistima koji mi se često obraćaju za razgovor i pomoć."

Tanja Malešević

"Public Affairs Coordinator, EXIT Foundation"

"I dok većina nas zamišlja svoje ciljeve, stvaramo bolje verzije sebe, napredujemo, razvijamo se, da li smo se ikada zapitali da li to moze i na lakši način i da nam neko na tom putu može pomoći?"

Vojislav Matejić

"Direktor, VDG Solutions"

"Slavičino ogromno znanje, posvećenost, ljubav i iskustvo, Profina metafizika i metafore i Katina energija kao i podrška ostatka tima Coaching Akademije daju zajedno pobedničku kombinaciju u najboljoj i najkvalitetnijoj edukaciji budućih coacheva."

Selma Šljivo Mašić

"Brand Manager "Orbico", BiH"

"Fantastična stvar koju doživite na Coaching Akademiji je da postanete svesni sebe. Od nas samih sve počinje - promena kreće od nas. Moja misija, vizija je da budem podrška ljudima da žive svoj san i kreiraju život kakav žele, jer ste me u tome podržali i naučili kako da ja budem i za druge. Biram da Coaching Akademiju Slavice Squire zovem "Magijom života"."

POZOVI 064 64 51 391

BESPLATNE E-KNJIGE