Edukacije

Vreme je da pokrenete svoju stvaralačku energiju i ispišete scenario svoga života - a upravo je Slavica tu da vam u tome i pomogne! Rezervišite svoje mesto na nekoj od sledećih edukacija kako biste se upoznali sa jednostavnim metodama koje će vam pomoći da kreirate život i posao kakve ste oduvek sanjali.

Kalendar programa

19054

5037

17830

17800

18505

2121

2353

49

Vreme do sledećeg programa

23

apr

2021

ONLINE PROGRAM LIČNOG PROSPERITETA

clock icon12:00 - location iconOnline

Da li ste bar jednom pomislili da je do sada već trebalo da postignete mnogo više u svom životu? Da li vas je nekada uhvatila jeza od pomisli da svoj život uludo traćite i da zapravo živite tuđe, a ne svoje snove? Možda dok gledate ljude kojima se divite u sebi mislite kako su imali sreće i uradili su pravu stvar u pravo vreme, ali tako nešto ipak nije moguće za vas jer nemate ni vremena ni podrške… Upravo zato je Slavica za vas spremila fantastičan program koji možete da koristite tokom šest meseci, kad god to poželite i kad god vam vreme dozvoli i to uz njenu podršku!

07

maj

2021

Dodatni termin ZOOM - NLP Practitioner

clock icon18:30 - location iconZOOM

14

maj

2021

ZOOM - Professional Coaching

clock icon18:30 - location iconZOOM

21

maj

2021

Online - Program za unapređenje karijere

clock icon12:00 - location iconOnline

15

feb

PRODAJA JE PROFESIONALNO DAVANJE

location icon

07

dec

KRUNA 2020. – POWER LIFE DESIGN

location icon

23

nov

SAMO ZA PLEMENITE

location icon

27

okt

HRABRI NOVI POČETAK

location icon

Olgica Nestorović

"Profesionalna glumica, praktičar reikija, DP i DP4"

"Uvek sam imala problem da odredim cenu - vrednost sopstvenog rada. Zahvaljujući edukaciji ProDAVANJE sa Slavicom Squire uočila sam ograničavajuća uverenja koja me koče, ali i spoznala da ono što imam da ponudim vredi mnogo više nego što mogu da naplatim kolika god to cena bila. Saznanje da mogu nekome da olakšam i doprinesem usponu u karijeri me čini radosnom i daje mi dozvolu da počnem da prodajem svoje usluge. Hvala od srca!"

Jovana Nikolovski

"Trener plivanja"

"Slavicu sam zavolela preko knjige i društvenih mreža, a sada još više poštujem i cenim njen rad. Oduševljena sam konceptom Coaching Startera. To je vrlo konkretna, zanimljiva i interaktivna edukacija sa koje sam kući otišla prezadovoljna i nasmejana. Koristiću ono što sam naučila u svom trenerskom poslu i radu sa decom, kao i u razgovoru sa sportistima koji mi se često obraćaju za razgovor i pomoć."

Tanja Malešević

"Public Affairs Coordinator, EXIT Foundation"

"NLP Institutu Slavice Squire sam zahvalna na životno korisnoj edukaciji koju završavam zahvalna na novom poslu koji sam oduvek želela da radim, sa boljom komunikacijom sa svima u okruženju i planovima za ostvarenje daljih promena. NLP mi je pokazao kako to da izvedem. NLP Institut ima moje poverenje za dalje edukcije koje ću nastaviti kod njih."

Vojislav Matejić

"Direktor, VDG Solutions"

"Slavičino ogromno znanje, posvećenost, ljubav i iskustvo, Profina metafizika i metafore i Katina energija kao i podrška ostatka tima Coaching Akademije daju zajedno pobedničku kombinaciju u najboljoj i najkvalitetnijoj edukaciji budućih coacheva."

Selma Šljivo Mašić

"Brand Manager "Orbico", BiH"

"Fantastična stvar koju doživite na Coaching Akademiji je da postanete svesni sebe. Od nas samih sve počinje - promena kreće od nas. Moja misija, vizija je da budem podrška ljudima da žive svoj san i kreiraju život kakav žele, jer ste me u tome podržali i naučili kako da ja budem i za druge. Biram da Coaching Akademiju Slavice Squire zovem "Magijom života"."

POZOVI 064 64 51 391

PREUZMI BESPLATNO