Događaji

Vreme je da pokrenete svoju stvaralačku energiju i ispišete scenario svoga života - a upravo je Slavica tu da vam u tome i pomogne! Rezervišite svoje mesto na sledećem događaju kako biste se upoznali sa jednostavnim metodama koje će vam pomoći da kreirate život o kakvom ste oduvek sanjali.

Kalendar događaja

Vreme do sledećeg događaja

29

jun

2019

Power Relationship Design - POPUNJENO

clock icon09:30 - 18:00 location iconBeograd

Dozvolite sebi da se ponovo zaljubite u svoj život, da naučite da poštujete same sebe, da volite druge i naučite kako da izgradite stabilne i prijatne veze sa drugim ljudima na Power Relationship Design programu Slavice Squire.

14

sep

2019

NLP Starter

clock icon09:30 - 18:00 location iconBeograd

28

sep

2019

NLP Starter u Novom Sadu

clock icon09:30 - 18:00 location iconNovi Sad

26

okt

2019

Coaching Starter

clock icon09:30 - 18:00 location iconBeograd

03

jun

MAJSTORIJA FASCINANTNOG PREZENTOVANJA

location icon

31

maj

POZITIVAN UTICAJ SE ŠIRI

location icon

30

maj

NOVOSADSKA GRUPA NLP MASTERA KRENULA PUTEM USPEHA

location icon

14

maj

KLJUČ ZA SVE PROBLEME S MOTIVACIJOM I KONCENTRACIJOM

location icon

Jovana Nikolovski

"Trener plivanja"

"Slavicu sam zavolela preko knjige i društvenih mreža, a sada još više poštujem i cenim njen rad. Oduševljena sam konceptom Coaching Startera. To je vrlo konkretna, zanimljiva i interaktivna edukacija sa koje sam kući otišla prezadovoljna i nasmejana. Koristiću ono što sam naučila u svom trenerskom poslu i radu sa decom, kao i u razgovoru sa sportistima koji mi se često obraćaju za razgovor i pomoć."

Tanja Malešević

"Public Affairs Coordinator, EXIT Foundation"

"NLP Institutu Slavice Squire sam zahvalna na životno korisnoj edukaciji koju završavam zahvalna na novom poslu koji sam oduvek želela da radim, sa boljom komunikacijom sa svima u okruženju i planovima za ostvarenje daljih promena. NLP mi je pokazao kako to da izvedem. NLP Institut ima moje poverenje za dalje edukcije koje ću nastaviti kod njih."

Vojislav Matejić

"Direktor, VDG Solutions"

"Slavičino ogromno znanje, posvećenost, ljubav i iskustvo, Profina metafizika i metafore i Katina energija kao i podrška ostatka tima Coaching Akademije daju zajedno pobedničku kombinaciju u najboljoj i najkvalitetnijoj edukaciji budućih coacheva."

Selma Šljivo Mašić

"Brand Manager "Orbico", BiH"

"Fantastična stvar koju doživite na Coaching Akademiji je da postanete svesni sebe. Od nas samih sve počinje - promena kreće od nas. Moja misija, vizija je da budem podrška ljudima da žive svoj san i kreiraju život kakav žele, jer ste me u tome podržali i naučili kako da ja budem i za druge. Biram da Coaching Akademiju Slavice Squire zovem "Magijom života"."

Dejan Kutlešić

"Sportski coach, bivši državni šampion u plivanju"

"Coaching Akademija Slavice Squire je trening koji je promenio moj život u novu dimenziju nakon mnogo godina različitih edukacija. Sveobuhvatan, jasan, lako razumljiv i konkretan."

POZOVI 064 64 51 391

BESPLATNE E-KNJIGE