Događaji

Vreme je da pokrenete svoju stvaralačku energiju i ispišete scenario svoga života - a upravo je Slavica tu da vam u tome i pomogne! Rezervišite svoje mesto na sledećem događaju kako biste se upoznali sa jednostavnim metodama koje će vam pomoći da kreirate život o kakvom ste oduvek sanjali.

Kalendar događaja

3361

2121

1600

2353

1602

4605

1605

49

Vreme do sledećeg događaja

01

феб

2020

Business Akademija Slavica Squire

clock icon09:30 - 18:00 location iconBeograd

Ne morate putovati preko okeana i izdvajati ogromne svote novca, kako biste došli do svetskog iskustva u kreiranju biznis strategija, marketinga i liderstva. Slavica Squire je kreirala jedinstveni program Business Akademiju sa željom da podrži preduzetnike na ovim prostorima i stavi im na raspolaganje znanje i iskustvo koje je sticala od najboljih na svetu, kako biste i vi mogli odmah nakon edukacije da implementirate tajne velikih majstora u svoj uspeh.

29

феб

2020

NLP Starter - POPUNJENO

clock icon09:30 - 18:00 location iconBeograd

07

мар

2020

NLP Starter - DODATNI TERMIN

clock icon09:30 - 18:00 location iconBeograd

21

мар

2020

Coaching Starter

clock icon09:30 - 18:00 location iconBeograd

17

дец

NAJZNAČAJNIJI I NAJLEPŠI DOGAĐAJ GODINE

location icon

05

дец

SERTIFIKACIJA COACHEVA

location icon

26

нов

NOVA GENERACIJA POLAZNIKA PROFESSIONAL COACHING-a

location icon

21

нов

EDUKACIJA PRI SAMOM KRAJU ODNOSNO NOVOM POČETKU

location icon

Olgica Nestorović

"Profesionalna glumica, praktičar reikija, DP i DP4"

"Uvek sam imala problem da odredim cenu - vrednost sopstvenog rada. Zahvaljujući edukaciji ProDAVANJE sa Slavicom Squire uočila sam ograničavajuća uverenja koja me koče, ali i spoznala da ono što imam da ponudim vredi mnogo više nego što mogu da naplatim kolika god to cena bila. Saznanje da mogu nekome da olakšam i doprinesem usponu u karijeri me čini radosnom i daje mi dozvolu da počnem da prodajem svoje usluge. Hvala od srca!"

Jovana Nikolovski

"Trener plivanja"

"Slavicu sam zavolela preko knjige i društvenih mreža, a sada još više poštujem i cenim njen rad. Oduševljena sam konceptom Coaching Startera. To je vrlo konkretna, zanimljiva i interaktivna edukacija sa koje sam kući otišla prezadovoljna i nasmejana. Koristiću ono što sam naučila u svom trenerskom poslu i radu sa decom, kao i u razgovoru sa sportistima koji mi se često obraćaju za razgovor i pomoć."

Tanja Malešević

"Public Affairs Coordinator, EXIT Foundation"

"NLP Institutu Slavice Squire sam zahvalna na životno korisnoj edukaciji koju završavam zahvalna na novom poslu koji sam oduvek želela da radim, sa boljom komunikacijom sa svima u okruženju i planovima za ostvarenje daljih promena. NLP mi je pokazao kako to da izvedem. NLP Institut ima moje poverenje za dalje edukcije koje ću nastaviti kod njih."

Vojislav Matejić

"Direktor, VDG Solutions"

"Slavičino ogromno znanje, posvećenost, ljubav i iskustvo, Profina metafizika i metafore i Katina energija kao i podrška ostatka tima Coaching Akademije daju zajedno pobedničku kombinaciju u najboljoj i najkvalitetnijoj edukaciji budućih coacheva."

Selma Šljivo Mašić

"Brand Manager "Orbico", BiH"

"Fantastična stvar koju doživite na Coaching Akademiji je da postanete svesni sebe. Od nas samih sve počinje - promena kreće od nas. Moja misija, vizija je da budem podrška ljudima da žive svoj san i kreiraju život kakav žele, jer ste me u tome podržali i naučili kako da ja budem i za druge. Biram da Coaching Akademiju Slavice Squire zovem "Magijom života"."

POZOVI 064 64 51 391

BESPLATNE E-KNJIGE