Edukacije

Vreme je da pokrenete svoju stvaralačku energiju i ispišete scenario svoga života - a upravo je Slavica tu da vam u tome i pomogne! Rezervišite svoje mesto na nekoj od sledećih edukacija kako biste se upoznali sa jednostavnim metodama koje će vam pomoći da kreirate život i posao kakve ste oduvek sanjali.

Kalendar programa

49

18505

2121

2353

Vreme do sledećeg programa

05

dec

2020

UŽIVO PREKO ZOOM-A: Power Life Design

clock icon09:00 - 16:00 location iconZoom

Koliko ste puta do sada sebi obećali da ćete nešto promeniti, ali ustvari je sve ostalo po starom? Ili ste poželeli želju, ali se nije ostvarila? Da li se zapravo ostvaruju želje ili ciljevi? Kako da svoju stazu pospemo uspehom?
 
Sada imate mogućnost da KREIRATE SAMI SVOJU SREĆU I USPEH, jer NLP Institut organizuje premium edukaciju na temu postavljanja i programiranja ciljeva. Pozivamo vas da budete sa nama 5. i 6. decembra 2020. i da zajedničkim snagama pokrenemo pozitivnu energiju i probudimo sve potencijale koje posedujete, a možda ih niste još ni svesni.

14

feb

2021

ONLINE - Power Love Design

clock icon12:00 - location iconONLINE

26

feb

2021

ONLINE - NLP Starter™

clock icon12:00 - location iconONLINE

26

mar

2021

Coaching Starter UŽIVO preko Zoom aplikacije + online lekcije u trajanju od dva meseca

clock icon12:00 - location iconONLINE

27

okt

HRABRI NOVI POČETAK

location icon

28

sep

ZA SVE POSTOJI PRVI PUT

location icon

13

jul

61. GRUPA NLP PRACTITIONER-A KRENULA NA SVOJE PUTOVANJE

location icon

15

apr

PO PRVI PUT – MODUL NLP PRACTITIONER-A U POTPUNOSTI ONLINE

location icon

Olgica Nestorović

"Profesionalna glumica, praktičar reikija, DP i DP4"

"Uvek sam imala problem da odredim cenu - vrednost sopstvenog rada. Zahvaljujući edukaciji ProDAVANJE sa Slavicom Squire uočila sam ograničavajuća uverenja koja me koče, ali i spoznala da ono što imam da ponudim vredi mnogo više nego što mogu da naplatim kolika god to cena bila. Saznanje da mogu nekome da olakšam i doprinesem usponu u karijeri me čini radosnom i daje mi dozvolu da počnem da prodajem svoje usluge. Hvala od srca!"

Jovana Nikolovski

"Trener plivanja"

"Slavicu sam zavolela preko knjige i društvenih mreža, a sada još više poštujem i cenim njen rad. Oduševljena sam konceptom Coaching Startera. To je vrlo konkretna, zanimljiva i interaktivna edukacija sa koje sam kući otišla prezadovoljna i nasmejana. Koristiću ono što sam naučila u svom trenerskom poslu i radu sa decom, kao i u razgovoru sa sportistima koji mi se često obraćaju za razgovor i pomoć."

Tanja Malešević

"Public Affairs Coordinator, EXIT Foundation"

"NLP Institutu Slavice Squire sam zahvalna na životno korisnoj edukaciji koju završavam zahvalna na novom poslu koji sam oduvek želela da radim, sa boljom komunikacijom sa svima u okruženju i planovima za ostvarenje daljih promena. NLP mi je pokazao kako to da izvedem. NLP Institut ima moje poverenje za dalje edukcije koje ću nastaviti kod njih."

Vojislav Matejić

"Direktor, VDG Solutions"

"Slavičino ogromno znanje, posvećenost, ljubav i iskustvo, Profina metafizika i metafore i Katina energija kao i podrška ostatka tima Coaching Akademije daju zajedno pobedničku kombinaciju u najboljoj i najkvalitetnijoj edukaciji budućih coacheva."

Selma Šljivo Mašić

"Brand Manager "Orbico", BiH"

"Fantastična stvar koju doživite na Coaching Akademiji je da postanete svesni sebe. Od nas samih sve počinje - promena kreće od nas. Moja misija, vizija je da budem podrška ljudima da žive svoj san i kreiraju život kakav žele, jer ste me u tome podržali i naučili kako da ja budem i za druge. Biram da Coaching Akademiju Slavice Squire zovem "Magijom života"."

POZOVI 064 64 51 391

PREUZMI BESPLATNO