Edukacije

Vreme je da pokrenete svoju stvaralačku energiju i ispišete scenario svoga života - a upravo je Slavica tu da vam u tome i pomogne! Rezervišite svoje mesto na nekoj od sledećih edukacija kako biste se upoznali sa jednostavnim metodama koje će vam pomoći da kreirate život i posao kakve ste oduvek sanjali.

Kalendar programa

1602

2353

18345

5037

17830

49

2121

Vreme do sledećeg programa

01

okt

2021

UŽIVO PREKO ZOOM-A: Prezentacione veštine

clock icon18:30 - 14:00 location iconZoom

Da li se svaki put skamenite kada se nađete u situaciji da govorite pred većom grupom ljudi? Koliko god se spremali za neku prezentaciju, koliko god bili sigurni u svoje znanje, opet se nađete u situaciji da vam stane knedla u grlu kada treba da izgovorite već uvodnu rečenicu koju ste već dobro uvežbali pred ogledalom.
 
Onda je Slavičin autorski program Prezentacione veštine upravo za vas – pročitajte nešto više o samoj edukaciji i pridružite nam se!

05

okt

2021

Coaching Starter UŽIVO preko Zoom aplikacije + online lekcije u trajanju od 6 nedelja

clock icon00:00 - location iconONLINE

15

okt

2021

ZOOM - NLP Master

clock icon18:30 - location iconZOOM

22

okt

2021

ZOOM - NLP Practitioner

clock icon18:30 - location iconZOOM

15

feb

PRODAJA JE PROFESIONALNO DAVANJE

location icon

07

dec

KRUNA 2020. – POWER LIFE DESIGN

location icon

23

nov

SAMO ZA PLEMENITE

location icon

27

okt

HRABRI NOVI POČETAK

location icon

Olgica Nestorović

"Profesionalna glumica, praktičar reikija, DP i DP4"

"Uvek sam imala problem da odredim cenu - vrednost sopstvenog rada. Zahvaljujući edukaciji ProDAVANJE sa Slavicom Squire uočila sam ograničavajuća uverenja koja me koče, ali i spoznala da ono što imam da ponudim vredi mnogo više nego što mogu da naplatim kolika god to cena bila. Saznanje da mogu nekome da olakšam i doprinesem usponu u karijeri me čini radosnom i daje mi dozvolu da počnem da prodajem svoje usluge. Hvala od srca!"

Jovana Nikolovski

"Trener plivanja"

"Slavicu sam zavolela preko knjige i društvenih mreža, a sada još više poštujem i cenim njen rad. Oduševljena sam konceptom Coaching Startera. To je vrlo konkretna, zanimljiva i interaktivna edukacija sa koje sam kući otišla prezadovoljna i nasmejana. Koristiću ono što sam naučila u svom trenerskom poslu i radu sa decom, kao i u razgovoru sa sportistima koji mi se često obraćaju za razgovor i pomoć."

Tanja Malešević

"Public Affairs Coordinator, EXIT Foundation"

"NLP Institutu Slavice Squire sam zahvalna na životno korisnoj edukaciji koju završavam zahvalna na novom poslu koji sam oduvek želela da radim, sa boljom komunikacijom sa svima u okruženju i planovima za ostvarenje daljih promena. NLP mi je pokazao kako to da izvedem. NLP Institut ima moje poverenje za dalje edukcije koje ću nastaviti kod njih."

Vojislav Matejić

"Direktor, VDG Solutions"

"Slavičino ogromno znanje, posvećenost, ljubav i iskustvo, Profina metafizika i metafore i Katina energija kao i podrška ostatka tima Coaching Akademije daju zajedno pobedničku kombinaciju u najboljoj i najkvalitetnijoj edukaciji budućih coacheva."

Selma Šljivo Mašić

"Brand Manager "Orbico", BiH"

"Fantastična stvar koju doživite na Coaching Akademiji je da postanete svesni sebe. Od nas samih sve počinje - promena kreće od nas. Moja misija, vizija je da budem podrška ljudima da žive svoj san i kreiraju život kakav žele, jer ste me u tome podržali i naučili kako da ja budem i za druge. Biram da Coaching Akademiju Slavice Squire zovem "Magijom života"."

POZOVI 064 64 51 391

PREUZMI BESPLATNO