Događaji

Vreme je da pokrenete svoju stvaralačku energiju i ispišete scenario svoga života - a upravo je Slavica tu da vam u tome i pomogne! Rezervišite svoje mesto na sledećem događaju kako biste se upoznali sa jednostavnim metodama koje će vam pomoći da kreirate život o kakvom ste oduvek sanjali.

Kalendar događaja

Vreme do sledećeg događaja

30

jun

2018

Power Love Design

clock icon09:30 - 18:00 location iconBeograd

Slavica kaže da je ljubav rizik; ali svakako rizik vredan pokušaja, jer ljubav ima moć da nam da slobodu. Ne, ljubav nije samo stvar sudbine, takve priče se javljaju samo u bajkama; u stvarnom životu smo upravo mi ti koji uzimamo stvari u svoje ruke.

15

sep

2018

NLP Starter

clock icon09:30 - 18:00 location iconBeograd

27

okt

2018

Coaching Starter

clock icon09:30 - 18:00 location iconBeograd

22

maj

9 DANA KOJI MENJAJU ŽIVOT

location icon

01

maj

USPEŠNO SERTIFIKOVANA NOVOSADSKA GRUPA NLP PRACTITIONER-A

location icon

23

apr

SERTIFIKOVANA 52. GRUPA NLP PRACTITIONER-A

location icon

Tanja Malešević

"Public Affairs Coordinator, EXIT Foundation"

"I dok većina nas zamišlja svoje ciljeve, stvaramo bolje verzije sebe, napredujemo, razvijamo se, da li smo se ikada zapitali da li to moze i na lakši način i da nam neko na tom putu može pomoći?"

Vojislav Matejić

"Direktor, VDG Solutions"

"Slavičino ogromno znanje, posvećenost, ljubav i iskustvo, Profina metafizika i metafore i Katina energija kao i podrška ostatka tima Coaching Akademije daju zajedno pobedničku kombinaciju u najboljoj i najkvalitetnijoj edukaciji budućih coacheva."

Selma Šljivo Mašić

"Brand Manager "Orbico", BiH"

"Fantastična stvar koju doživite na Coaching Akademiji je da postanete svesni sebe. Od nas samih sve počinje - promena kreće od nas. Moja misija, vizija je da budem podrška ljudima da žive svoj san i kreiraju život kakav žele, jer ste me u tome podržali i naučili kako da ja budem i za druge. Biram da Coaching Akademiju Slavice Squire zovem "Magijom života"."

POZOVI 064 64 51 391

BESPLATNE E-KNJIGE