Događaji

Vreme je da pokrenete svoju stvaralačku energiju i ispišete scenario svoga života - a upravo je Slavica tu da vam u tome i pomogne! Rezervišite svoje mesto na sledećem događaju kako biste se upoznali sa jednostavnim metodama koje će vam pomoći da kreirate život o kakvom ste oduvek sanjali.

Kalendar događaja

Vreme do sledećeg događaja

10

maj

2019

Accessing Personal Genius by dr Michael Hall

clock icon09:30 - 18:00 location iconBeograd

Otključajte svoju unutrašnju genijalnost tokom trodnevnog autorskog programa dr Michaela Halla, koji je učio direktno od osnivača NLP-a Richarda Bandlera i koji je jedan od tvoraca neuro-semantike.

01

jun

2019

Prezentacione veštine

clock icon09:30 - 18:00 location iconBeograd

15

jun

2019

ProDAVANJE

clock icon09:30 - 18:00 location iconBeograd

29

jun

2019

Power Relationship Design

clock icon09:30 - 18:00 location iconBeograd

11

mar

START ZA USPEH

location icon

09

mar

USAVRŠAVANJE POSLOVANJA SA DR DEMARTINIJEM

location icon

07

mar

LIČNO USAVRŠAVANJE SA ZVEZDOM FILMA „TAJNA“

location icon

04

mar

PRVI KORAK U OTKRIVANJU TAJNE USPEHA

location icon

Jovana Nikolovski

"Trener plivanja"

"Slavicu sam zavolela preko knjige i društvenih mreža, a sada još više poštujem i cenim njen rad. Oduševljena sam konceptom Coaching Startera. To je vrlo konkretna, zanimljiva i interaktivna edukacija sa koje sam kući otišla prezadovoljna i nasmejana. Koristiću ono što sam naučila u svom trenerskom poslu i radu sa decom, kao i u razgovoru sa sportistima koji mi se često obraćaju za razgovor i pomoć."

Tanja Malešević

"Public Affairs Coordinator, EXIT Foundation"

"NLP Institutu Slavice Squire sam zahvalna na životno korisnoj edukaciji koju završavam zahvalna na novom poslu koji sam oduvek želela da radim, sa boljom komunikacijom sa svima u okruženju i planovima za ostvarenje daljih promena. NLP mi je pokazao kako to da izvedem. NLP Institut ima moje poverenje za dalje edukcije koje ću nastaviti kod njih."

Vojislav Matejić

"Direktor, VDG Solutions"

"Slavičino ogromno znanje, posvećenost, ljubav i iskustvo, Profina metafizika i metafore i Katina energija kao i podrška ostatka tima Coaching Akademije daju zajedno pobedničku kombinaciju u najboljoj i najkvalitetnijoj edukaciji budućih coacheva."

Selma Šljivo Mašić

"Brand Manager "Orbico", BiH"

"Fantastična stvar koju doživite na Coaching Akademiji je da postanete svesni sebe. Od nas samih sve počinje - promena kreće od nas. Moja misija, vizija je da budem podrška ljudima da žive svoj san i kreiraju život kakav žele, jer ste me u tome podržali i naučili kako da ja budem i za druge. Biram da Coaching Akademiju Slavice Squire zovem "Magijom života"."

Dejan Kutlešić

"Sportski coach, bivši državni šampion u plivanju"

"Coaching Akademija Slavice Squire je trening koji je promenio moj život u novu dimenziju nakon mnogo godina različitih edukacija. Sveobuhvatan, jasan, lako razumljiv i konkretan."

POZOVI 064 64 51 391

BESPLATNE E-KNJIGE