Događaji

Vreme je da pokrenete svoju stvaralačku energiju i ispišete scenario svoga života - a upravo je Slavica tu da vam u tome i pomogne! Rezervišite svoje mesto na sledećem događaju kako biste se upoznali sa jednostavnim metodama koje će vam pomoći da kreirate život o kakvom ste oduvek sanjali.

Kalendar događaja

4923

2121

1600

2556

2353

49

1602

4605

Vreme do sledećeg događaja

07

sep

2019

NOVO: 4 koraka do korisnih navika uspešnih i srećnih

clock icon10:00 - 16:00 location iconMadlenianum

Prijavite se odmah za izvanrednu interaktivnu celodnevnu radionicu 4 koraka do korisnih navika uspešnih i srećnih i odlučite već danas da ćete posvećeno uraditi sve što je do vas da razvijete najbolju i najblistaviju verziju svog života i biti među prvima koji će pročitati najnoviju knjigu Slavice Squire „Nećete PRONAĆI MIR dok ne postanete zahvalni“

14

sep

2019

NLP Starter - POPUNJENO

clock icon09:30 - 18:00 location iconBeograd

21

sep

2019

NLP Starter - DODATNI TERMIN

clock icon09:30 - 18:00 location iconBeograd

28

sep

2019

NLP Starter u Novom Sadu

clock icon09:30 - 18:00 location iconNovi Sad

02

jul

KAKO DA NAM DRUGI BUDU OSLONAC I PODRŠKA?

location icon

18

jun

ProDAVANJE – EDUKACIJA KOJA MENJA STAV O PRODAJI

location icon

03

jun

MAJSTORIJA FASCINANTNOG PREZENTOVANJA

location icon

31

maj

POZITIVAN UTICAJ SE ŠIRI

location icon

Olgica Nestorović

"Profesionalna glumica, praktičar reikija, DP i DP4"

"Uvek sam imala problem da odredim cenu - vrednost sopstvenog rada. Zahvaljujući edukaciji ProDAVANJE sa Slavicom Squire uočila sam ograničavajuća uverenja koja me koče, ali i spoznala da ono što imam da ponudim vredi mnogo više nego što mogu da naplatim kolika god to cena bila. Saznanje da mogu nekome da olakšam i doprinesem usponu u karijeri me čini radosnom i daje mi dozvolu da počnem da prodajem svoje usluge. Hvala od srca!"

Jovana Nikolovski

"Trener plivanja"

"Slavicu sam zavolela preko knjige i društvenih mreža, a sada još više poštujem i cenim njen rad. Oduševljena sam konceptom Coaching Startera. To je vrlo konkretna, zanimljiva i interaktivna edukacija sa koje sam kući otišla prezadovoljna i nasmejana. Koristiću ono što sam naučila u svom trenerskom poslu i radu sa decom, kao i u razgovoru sa sportistima koji mi se često obraćaju za razgovor i pomoć."

Tanja Malešević

"Public Affairs Coordinator, EXIT Foundation"

"NLP Institutu Slavice Squire sam zahvalna na životno korisnoj edukaciji koju završavam zahvalna na novom poslu koji sam oduvek želela da radim, sa boljom komunikacijom sa svima u okruženju i planovima za ostvarenje daljih promena. NLP mi je pokazao kako to da izvedem. NLP Institut ima moje poverenje za dalje edukcije koje ću nastaviti kod njih."

Vojislav Matejić

"Direktor, VDG Solutions"

"Slavičino ogromno znanje, posvećenost, ljubav i iskustvo, Profina metafizika i metafore i Katina energija kao i podrška ostatka tima Coaching Akademije daju zajedno pobedničku kombinaciju u najboljoj i najkvalitetnijoj edukaciji budućih coacheva."

Selma Šljivo Mašić

"Brand Manager "Orbico", BiH"

"Fantastična stvar koju doživite na Coaching Akademiji je da postanete svesni sebe. Od nas samih sve počinje - promena kreće od nas. Moja misija, vizija je da budem podrška ljudima da žive svoj san i kreiraju život kakav žele, jer ste me u tome podržali i naučili kako da ja budem i za druge. Biram da Coaching Akademiju Slavice Squire zovem "Magijom života"."

POZOVI 064 64 51 391

BESPLATNE E-KNJIGE