Događaji

Vreme je da pokrenete svoju stvaralačku energiju i ispišete scenario svoga života - a upravo je Slavica tu da vam u tome i pomogne! Rezervišite svoje mesto na sledećem događaju kako biste se upoznali sa jednostavnim metodama koje će vam pomoći da kreirate život o kakvom ste oduvek sanjali.

Kalendar događaja

Vreme do sledećeg događaja

02

mar

2019

NLP Starter - POPUNJENO

clock icon09:30 - 18:00 location iconBeograd

Rezervišite sebi mesto na najposećenijem dvodnevnom NLP treningu u regionu, sa odličnom reputacijom, koji može vaš uspeh i sreću da podigne na još viši nivo. Otkrijte moćne NLP tehnike i naučite kako jednostavno možete da ih primenite u svom privatnom i poslovnom životu, da postanete još efikasniji u ostvarivanju svojih ciljeva, uticajniji u komunikaciji i tako postanete još uspešniji i srećniji.

”Ko dugo želi da bude srećan, taj mora često da se menja” Konfučije

06

mar

2019

Day of Mastery by dr John Demartini

clock icon09:30 - 18:00 location iconBeograd

09

mar

2019

NLP Starter

clock icon09:30 - 18:00 location iconBeograd

30

mar

2019

Coaching Starter

clock icon09:30 - 18:00 location iconBeograd

25

jan

BOGATIJI ZA DEVET NOVIH NLP TRENERA

location icon

25

jan

PRVI KORAK U NAUKU PROSPERITETU

location icon

21

jan

KOJA JE VAŠA PRIČA?

location icon

11

dec

POWER LIFE DESIGN – COACHING KONCEPT ZA SREĆAN ŽIVOT

location icon

Jovana Nikolovski

"Trener plivanja"

"Slavicu sam zavolela preko knjige i društvenih mreža, a sada još više poštujem i cenim njen rad. Oduševljena sam konceptom Coaching Startera. To je vrlo konkretna, zanimljiva i interaktivna edukacija sa koje sam kući otišla prezadovoljna i nasmejana. Koristiću ono što sam naučila u svom trenerskom poslu i radu sa decom, kao i u razgovoru sa sportistima koji mi se često obraćaju za razgovor i pomoć."

Tanja Malešević

"Public Affairs Coordinator, EXIT Foundation"

"I dok većina nas zamišlja svoje ciljeve, stvaramo bolje verzije sebe, napredujemo, razvijamo se, da li smo se ikada zapitali da li to moze i na lakši način i da nam neko na tom putu može pomoći?"

Vojislav Matejić

"Direktor, VDG Solutions"

"Slavičino ogromno znanje, posvećenost, ljubav i iskustvo, Profina metafizika i metafore i Katina energija kao i podrška ostatka tima Coaching Akademije daju zajedno pobedničku kombinaciju u najboljoj i najkvalitetnijoj edukaciji budućih coacheva."

Selma Šljivo Mašić

"Brand Manager "Orbico", BiH"

"Fantastična stvar koju doživite na Coaching Akademiji je da postanete svesni sebe. Od nas samih sve počinje - promena kreće od nas. Moja misija, vizija je da budem podrška ljudima da žive svoj san i kreiraju život kakav žele, jer ste me u tome podržali i naučili kako da ja budem i za druge. Biram da Coaching Akademiju Slavice Squire zovem "Magijom života"."

POZOVI 064 64 51 391

BESPLATNE E-KNJIGE