Edukacije

Vreme je da pokrenete svoju stvaralačku energiju i ispišete scenario svoga života - a upravo je Slavica tu da vam u tome i pomogne! Rezervišite svoje mesto na nekoj od sledećih edukacija kako biste se upoznali sa jednostavnim metodama koje će vam pomoći da kreirate život i posao kakve ste oduvek sanjali.

Kalendar programa

21608

22682

2353

18345

19054

5037

26334

17830

49

Vreme do sledećeg programa

19

jul

2024

Online program VEŠTA KOMUNIKACIJA

clock icon18:00 - location iconOnline

Vešta komunikacija je ključna veština uspešnih i srećnih. Kada ste sposobni da vešto upravljate komunikacijom, onda lako možete da ostvarite uticaj, da imate skladne odnose, da budete uspešni, zadovoljni i srećni. Srećom, veština dobre komunikacije se može naučiti i ovaj program vam otvara velika vrata ka uspehu i zadovoljstvu u svakom odnosu.

Online program Vešta komunikacija je nastao na osnovu znanja i iskustva stečenog u prethodnih 20 godina sa istinskom željom da vas podučimo strategijama za veštu i efektnu komunikaciju u svim aspektima života. Ovaj program će vam dati konkretne alate i podršku kako da unapredite veštinu komunikacije, da izgradite podržavajuće privatne i poslovne odnose i time uspešan, ispunjen i srećan život. Iskoristite priliku i postanite vešti i uticajni komunikatori koji ostvaruju svoje ciljeve.

23

avg

2024

ONLINE - NLP Starter™

clock icon12:00 - location iconONLINE

20

sep

2024

Coaching Starter UŽIVO preko Zoom aplikacije + online lekcije u trajanju od 6 nedelja

clock icon12:00 - location iconONLINE

12

okt

2024

ZOOM - NLP Master

clock icon09:00 - location iconZOOM

15

feb

PRODAJA JE PROFESIONALNO DAVANJE

location icon

07

dec

KRUNA 2020. – POWER LIFE DESIGN

location icon

23

nov

SAMO ZA PLEMENITE

location icon

27

okt

HRABRI NOVI POČETAK

location icon

Olgica Nestorović

"Profesionalna glumica, praktičar reikija, DP i DP4"

"Uvek sam imala problem da odredim cenu - vrednost sopstvenog rada. Zahvaljujući edukaciji ProDAVANJE sa Slavicom Squire uočila sam ograničavajuća uverenja koja me koče, ali i spoznala da ono što imam da ponudim vredi mnogo više nego što mogu da naplatim kolika god to cena bila. Saznanje da mogu nekome da olakšam i doprinesem usponu u karijeri me čini radosnom i daje mi dozvolu da počnem da prodajem svoje usluge. Hvala od srca!"

Jovana Nikolovski

"Trener plivanja"

"Slavicu sam zavolela preko knjige i društvenih mreža, a sada još više poštujem i cenim njen rad. Oduševljena sam konceptom Coaching Startera. To je vrlo konkretna, zanimljiva i interaktivna edukacija sa koje sam kući otišla prezadovoljna i nasmejana. Koristiću ono što sam naučila u svom trenerskom poslu i radu sa decom, kao i u razgovoru sa sportistima koji mi se često obraćaju za razgovor i pomoć."

Tanja Malešević

"Public Affairs Coordinator, EXIT Foundation"

"NLP Institutu Slavice Squire sam zahvalna na životno korisnoj edukaciji koju završavam zahvalna na novom poslu koji sam oduvek želela da radim, sa boljom komunikacijom sa svima u okruženju i planovima za ostvarenje daljih promena. NLP mi je pokazao kako to da izvedem. NLP Institut ima moje poverenje za dalje edukcije koje ću nastaviti kod njih."

Vojislav Matejić

"Direktor, VDG Solutions"

"Slavičino ogromno znanje, posvećenost, ljubav i iskustvo, Profina metafizika i metafore i Katina energija kao i podrška ostatka tima Coaching Akademije daju zajedno pobedničku kombinaciju u najboljoj i najkvalitetnijoj edukaciji budućih coacheva."

Selma Šljivo Mašić

"Brand Manager "Orbico", BiH"

"Fantastična stvar koju doživite na Coaching Akademiji je da postanete svesni sebe. Od nas samih sve počinje - promena kreće od nas. Moja misija, vizija je da budem podrška ljudima da žive svoj san i kreiraju život kakav žele, jer ste me u tome podržali i naučili kako da ja budem i za druge. Biram da Coaching Akademiju Slavice Squire zovem "Magijom života"."

POZOVI 064 64 51 391

PREUZMI BESPLATNO