Zoom - Coaching Starter

Zoom | maj 29 - maj 31, 2020

PROGRAM POČINJE ZA

O programu

Jeste li spremni da iz iz topline i udobnosti svog doma krenete na test-vožnju kroz svet coachinga: tri dana interaktivnog, PRAKTIČNOG treninga uživo preko Zooma sa Slavicom Squire, najiskusnijim coachem u regionu, potpredsednikom European Coaching Association (ECA)?

Zoom - Coaching Starter

Ako ste želeli da studirate psihologiju, ali ste završili u potpuno drugačijoj profesiji, ako želite da unapredite vašu sadašnju karijeru ili da poboljšate odnose unutar vaše porodice ili kompanije ili se možda pitate da li coaching može postati vaša buduća profesija COACHING STARTER je vaša prilika da to saznate.

Zašto bi trebalo da se odlučite za ovaj program:

Coaching Starter je prva stepenica Coaching Professional edukacije i nije dizajniran kako bi vas uverio da je coaching pravi izbor za vas; osmišljen je tako da naučite šta je coaching, kao i šta nije, da steknete uvide u osnove coaching profesije i da možete da odlučite da li je coaching za vas. Tri dana treninga obiluju zanimljivim, praktičnim i fascinantnim sadržajem i praktičnim vežbama.
 
Možete biti sigurni da ćete sa Coaching Startera otići sa novim stečenim veštinama koje ćete moći da iskoristite odmah u vašem okruženju i svakodnevnom životu, sa novim korisnim znanjima i možda sa nekim neverovatnim prilikama za sopstvenu budućnost. Ovaj Coaching Starter predstavlja jedinstvenu priliku da se jednostavno, iz udobnosti svog doma, upoznate ne samo sa coachingom, već i sa lakoćom rada putem platforme Zoom, i da jednoga dana možete lagodno da radite coaching sa ljudima iz čitavog sveta.

Coaching Akademija osnovana je 2008. godine, a od tada do danas postala je je najznačajnija edukativna ustanova za coaching u našoj zemlji. Tim Slavice Squire ima dvadesetogodišnje i uspešno iskustvo u oblasti coachinga, radeći sa stotinama pojedinaca, timova i organizacija. Internacionalno priznat edukativni program Coaching Akademije je prepoznatljiv i jedinstven i zauzima prvo mesto na našim prostorima u oblasti coachinga.

Zoom | maj 29-maj 31, 2020

clock icon18:30

29. 05. od 18:30h do 21:30h
30. i 31. 05. od 9:00h do 14:00h

 
Coaching Starter trening sa Slavicom Squire je za sve one koji žele da postanu deo naše velike, a opet izuzetno bliske porodice. Sa nama ćete saznati šta je tačno coaching, steći ćete jasan uvid u osnove ove profesije, a mi ćemo biti tu za vas da vam pomognemo da se odlučite da li je coaching vaš životni poziv.

Investicija je 157 eura
Od koga ćete učiti Slavica Squire
Dostupnost Preostalo je još mesta Check Icon

Kontakt za rezervaciju

PREUZMI BESPLATNO