Coaching Starter

Beograd | maj 30 - maj 31, 2020

Preostalo vreme do događaja

O događaju

Jeste li spremni za test-vožnju kroz svet coachinga: dva dana interaktivnog, PRAKTIČNOG treninga sa Slavicom Squire, najiskusnijim coachem u regionu, potpredsednikom European Coaching Association (ECA)?

Coaching Starter

Ako ste želeli da studirate psihologiju, ali ste završili u potpuno drugačijoj profesiji, ako želite da unapredite vašu sadašnju karijeru ili da poboljšate odnose unutar vaše porodice ili kompanije ili se možda pitate da li coaching može postati vaša buduća profesija COACHING STARTER je vaša prilika da to saznate.

Zašto bi trebalo da se odlučite za ovaj događaj:

Coaching Starter je prva stepenica Coaching Professional edukacije i nije dizajniran kako bi vas uverio da je coaching pravi izbor za vas; osmišljen je tako da naučite šta je coaching, kao i šta nije, da steknete uvide u osnove coaching profesije i da možete da odlučite da li je coaching za vas. Oba dana treninga obiluju zanimljivim, praktičnim i fascinantnim sadržajem. Možete biti sigurni da ćete sa Coaching Startera otići sa novim stečenim veštinama koje ćete moći da iskoristite odmah u vašem okruženju i svakodnevnom životu, sa novim korisnim znanjima i možda sa nekim neverovatnim prilikama za sopstvenu budućnost.

Coaching Akademija osnovana je 2008. godine, a od tada do danas postala je najveći coaching trening centar ovakvog tipa u našoj zemlji. Tim Slavice Squire ima desetogodišnje i uspešno iskustvo u oblasti coachinga, radeći sa stotinama pojedinaca, timova i organizacija. Internacionalno priznat edukativni program Coaching Akademije je prepoznatljiv i jedinstven i zauzima prvo mesto na našim prostorima u oblasti coachinga.

Beograd | maj 30-maj 31, 2020

clock icon09:30

Coaching Starter trening sa Slavicom Squire je za sve one koji žele da postanu deo naše velike, a opet izuzetno bliske porodice. Sa nama ćete saznati šta je tačno coaching, steći ćete jasan uvid u osnove ove profesije, a mi ćemo biti tu za vas da vam pomognemo da se odlučite da li je coaching vaš životni poziv.

Investicija je 157 eura
Od koga ćete učiti Slavica Squire
Dostupnost Preostalo je još mesta Check Icon

Kontakt za rezervaciju

BESPLATNE E-KNJIGE