besplatne lekcije

Upoznajte NLP

Možda ste i vi već čuli za NLP, a niste sigurni šta ova tri slova zaista znače? Pitate se: ”Zašto i kako meni to može da bude korisno? Kako mogu i ja u praksi to da iskoristim?”

 

Sada na jednom mestu, u jednom video predavanju koje možete potpuno besplatno da pogledate dobićete sve odgovore za kojima ste tragali u vezi sa ovom fantastičnom metodologijom uspeha.

Upoznajte Coaching

U današnje vreme pojam “coach” možemo čuti svuda, ali se o njemu ipak malo zna.

 

Kako je život riznica mogućnosti za svakoga od nas, često dolazi do nepotpunih i netačnih tumačenja ove plemenite profesije, kao i određene zloupotrebe ovog termina. Coach nije čudotvorac, već osoba koja će za vas biti apsolutna podrška, fokusirajući se na sadašnji trenutak, planirajući sa vama budućnost i vaš lični i profesionalni razvoj u službi vašeg uspeha i ispunjenost.

 

Da bih vam pomogla da lako dođete do pravih informacija i da zaista upoznate šta coaching jeste, a šta nije, omogućila sam vam da potpuno besplatno u jednoj video lekciji iz našeg Coaching Starter programa dobijete sve odgovore i informacije u vezi sa ovom sve traženijom profesijom današnjice.

PREUZMI BESPLATNO