07

dec

2020

KRUNA 2020. – POWER LIFE DESIGN

By Slavica Squire In Sa događaja

Kruna svake godine na Slavica Squire institutu je Power Life Design, Slavicin fantastični autorski trening koji je proteklog vikenda održan po osmi put, a prvi put uživo putem Zoom platforme.
 
Ove godine pohađalo ga je 270 polaznika iz celog sveta, od Australije do Kanade, od kojih se mnogi vraćaju iz godine u godinu svesno birajući da jedan vikend u decembru posvete sebi i kreiranju srećnog i uspešnog života.
 
Prvog dana treninga sticali su uvid u svoje sadašnje stanje i prepoznavali oblasti svog života koje žele da redizajniraju, tako da odgovara njihovim stvarnim potrebama i ciljevima. Analizirali su svoj emocionalni život, posao, porodične odnose, prijateljske relacije, svoje slobodno vreme, posvećenost ličnom razvoju, zdravlje i ostale aspekte života i dobijali specijalne alate uz pomoć kojih mogu da prepoznaju gde se tačno nalaze kao i buduće korake koji ih vode ka željenoj destinaciji. Učili su kako da postave ciljeve koji ih vode ka ostvarenju snova i dobili razne alate uz pomoć kojih mogu da razlikuju one ciljeve koji su zaista u njihovim srcima, od onih koji su im nametnuti iz okruženja.
 

 
Tokom drugog dana Power Life Design treninga, polaznici su imali priliku da probude uspavanu životnu energiju koja je ključna za ostvarenje njihovih snova. Dobili su konkretne alate i metode koje ubuduće mogu samostalno da koriste u kreiranju života kakav priželjkuju, uključujući maštu i vizuelizaciju kao najmoćnija sredstva koja su na raspolaganju ljudskom umu.
 
Sreća i nesreća od vas zahtevaju isti nivo energije. Zato, zamislite da i vi upravljate svojim životom, kreirate sopstvene ciljeve koji vam svakodnevno daju pogonsko gorivo da dajete sve od sebe, da se s radošću budite i živite život kakav zaslužujete! Kako vam se čini ta ideja?
 
Sve to može da postane vaša stvarnost, ako se osmelite da iskoračite iz dosadašnjih okvira! Prijavite se za sledeći Power Life Design OVDE.