Najbolja osveta od svih je sreća

Ovog puta vam Slavica Squire pomaže da se oslobodite ljutnje i doživite najveću moguću sreću...

Na vašem ličnom putu ka sebi i hrabrom preuzimanju svog života u svoje ruke, ova knjiga može da vam postane podrška i vodič, a najviše inspiracija. Knjiga vas vodi kroz najvažniji posao u vašem životu, da probudite hrabrost u sebi, da se rasteretite i oslobodite svoje unutrašnje resurse koji su zarobljeni emocijama ljutnje i besa. Radeći sa ovom knjigom možete sebi da podarite krila i sa lakoćom da kreirate i da živite život kakav zaslužujete. Sve što treba da uradite je da postupite po uputstvima, jer cilj ove knjige je da vam pruži konkretne, praktične, isprobane alate i metode čijom upotrebom lako možete da se rasteretite balasta iz prošlosti, da postanete uspešni i srećni i da to ostanete bez obzira na sve.

Mnogi misle da bi bili srećniji ako bi bili uspešniji na nekom polju, možda na poslu, u ljubavi… A da li ste nekada razmišljali da to obrnete?

 

Odmah budite srećni i tako ćete postati uspešniji u svemu!

 

Šta vas sprečava u tome da budete srećni? Ko vam je danas kriv? Pravo je vreme da prihvatite odgovornost za svoj život i ono što vam se događa jer ćete samo tako steći apsolutnu moć da upravljate sobom i onime što vam se događa. Bilo da su vas postupci ljudi koji vas okružuju uvredili, povredili, naljutili, rastužili, ili pak duboko razočarali, ne smete da dozvolite da vas do te mere preplave osećanja da ne možete da isplivate na površinu.

 

Niko od vas nije odgovoran za vašu sreću do vas samih. Ne opirite se, nemojte da se krijete iza besa – oslobodite svoj potencijal i doživite uspeh na svakom polju.

Citat

flower

" Oproštaj znači zauvek se odreći nade da je prošlost možda mogla da bude drugačija. "

Slavica Squire

Izjave čitalaca

" Ja živim tako da opraštam i ne nosim ni male ni velike terete prošlosti. Ali knjiga 'Najbolja osveta od svih je SREĆA' ipak otvara nešto što je potisnuto duboko u nama i navodi da se o nekim stvarima razmisli još jednom. "

Sanja S.

Izjave čitalaca

" Ne mogu da pronađem reč za knjigu 'Najbolja osveta od svih je SREĆA'... Toliko emocija, toliko korisnih iskrenih saveta... Baš me je dirnula. Više puta sam se rasplakala... Ova knjiga je potrebna svima. "

Elizabeta Đokić-Knežević

Izjave čitalaca

" Slavice, Vi ste žena lavica! Oduševljena sam Vašom knjigom, plakala sam kao kišna godina. Jako me je inspirisalo Vaše lično iskustvo i podstaklo da napokon dobijem krila i počnem da menjam svoj život pa neka uspem ili propadnem sa stilom. Nekada treba reći dosta i stop svemu. Oduševio me je Vaš put i konačno sam otvorila neke horizonte i skupila hrabrosti da krenem putem promena. Vi ste jednostavno divni. Hvala Vam na svemu što pišete i radite. "

Gordana Adamov

PREUZMI BESPLATNO