02

nov

2018

NA POWER LIFE DESIGN IDEM SVAKE GODINE

By Slavica Squire In Priče klijenata

Polaznik: Jelena Galogaža, diplomirani pravnik
 
Edukacije: Power Life Design, NLP Practitioner
 
Power Life Design sa Slavicom Squire bio je prekretnica u mom životu. Posle te edukacije, jednostavno, ništa više nije bilo isto, a možda i ja više nisam bila ista.
 
Tog vikenda otkrila sam potpuno novi svet, za koji sam do tog trenutka u dubini duše osećala da postoji, a koji moja dotadašnja realnost nije potvrđivala.
 
Ta dva dana na Power Life Design-u su mi probudila veru da mogu da živim svoje snove. Kako je to dobar osećaj!
 
Slavica mi je dotakla srce i tako lako je našla put do njega… Ja to sama nisam uspevala dugi niz prethodnih godina.
 
Tada sam shvatila da mi za moj život iz snova treba podrška i to podrška fenomenalnih ljudi kao što su Slavica i njen tim, koji se bezrezervno daju nama i pružaju nam ruku… i onda je sve mnogo lakše!
 
Odmah, ali doslovno odmah tada sam se prijavila za NLP Practitioner edukaciju (koja je počinjala tek u martu), bez ikakvog dvoumljenja i preispitivanja… Jednostavno sam pustila srce da me vodi, što sam do tada retko radila. Ono mi je jasno šapnulo: “Ja to hoću!”
 
Kako je lepo kad se srce posluša!
 
Na Power Life Design edukaciji sam dobila mnogo novih alata koji su mi potpuno promenili pogled na život i bila sam spremna da ih primenim. Do tada nisam imala predstavu kako se postavljaju ciljevi – to je za mene bilo otkriće! A ono što mi je najveći utisak, najveći benefit su ljudi: koliko predivnih duša na jednom mestu, koliko razmene ljubavi i podrške…
 
Kad na to pomislim i sad se naježim, jer to je moje sidro! I za kraj, ono što sigurno znam je da na Power Life Design treba ići svake godine, i ja sam već rezervisala svoje mesto, jer to se prosto ne propušta!
 
Vidimo se ❤