UŽIVO PREKO ZOOM-A: Power Life Design

Zoom | decembar 11 - decembar 12, 2021

PROGRAM POČINJE ZA

O programu

Mnogi ljudi žele više od života i sanjaju o ličnoj i finansijskoj slobodi. Ali svakodnevna realnost im stane na put te žive preopterećeni, u stresu i strahu.
 
A stvoreni su za mnogo više i život brzo prolazi.
 
U želji da vas ohrabri i poduči kako da uštedite godine svog života, a na osnovu znanja koje je stekla širom sveta u poslednjih više od 20 godina i iskustvom u radu sa više od 8.000 klijenata, Slavica Squire je kreirala jedinstveni autorski program Power Life Design koji se sada po prvi put održava uživo putem Zoom platforme.

UŽIVO PREKO ZOOM-A: Power Life Design

Ovim programom ćete dobiti konkretne korake, alate i podršku, saznati kako je moguće da svoj život preokrenete lakše i brže i da kreirate jasne ciljeve i izvodljiv akcioni plan za unapređenje svog života, korak po korak, da vam 2022. godina bude najbolja do sada, bez obzira na sve.

Zašto bi trebalo da se odlučite za ovaj program:

Power Life Design je već mnogima pomogao da svoje snove, o kojima su nekada samo sanjali, pretvore u ostvarljive i dostižne ciljeve. Zato je utisak mnogih polaznika: „Eh, da mi je ovo bilo ranije…“ i zato čak odlučuju da je pohađaju svake godine, jer tako sebi obezbeđuju da tokom dva dana neometano rade na svom daljem uspehu i otkrivaju nove načine da postižu ono što su zamislili. Iskustva polaznika možete pročitati ovde.

Nemojte da izgubite još jednu godinu svog dragocenog života i da odlažete svoju sreću za sutra koje nikada neće doći.

Uzmite sada svoj život u svoje ruke i kreirajte ga po svome, a za to primenite naučnu metodologiju, dokazanu u praksi. Nikada nije bilo lakše da radite na sebi uz Slavicinu podršku, jer sada možete to iskustvo da imate iz udobnosti svog doma, gde god da ste, Slavica će biti uživo sa vama preko zooma. Sada je investicija vremena minimalna, zato priuštite sebi podršku da se ohrabrite na korake koji su neophodni da biste imali mnogo više od svog života, kao što i zaslužujete.

Zoom | decembar 11-decembar 12, 2021

clock icon09:00

SADA JE PRAVI TRENUTAK

Sada je pravi trenutak da počnete da razmišljate o svojoj budućnosti, osigurate sebi uspeh u 2022. i učinite je najboljom godinom do sad! Prijavite se odmah za Power Life Design UŽIVO preko ZOOM-a!
 
Minimalna investicija – maksimalan rezultat:
kotizacija za Power Life Design sada iznosi samo 98 evra, a pohađate program uživo iz svog doma, nemate dodatnih troškova za put, niti vam oduzima dodatno vreme.

Kontakt za rezervaciju

PREUZMI BESPLATNO