Live - Power Life Design by Slavica Squire

Beograd | decembar 05 - decembar 06, 2020

PROGRAM POČINJE ZA

O programu

Mnogi ljudi žele više od života i sanjaju o ličnoj i finansijskoj slobodi. Ali svakodnevna realnost im stane na put te žive preopterećeni, u stresu i strahu.
 
A stvoreni su za mnogo više i život brzo prolazi.
 
U želji da vas ohrabri i poduči kako da uštedite godine svog života, a na osnovu znanja koje je stekla u poslednjih više od 20 godina i iskustvom u radu sa više od 5.000 klijenata, Slavica Squire je kreirala jedinstveni trening Power Life Design.

Live - Power Life Design by Slavica Squire

Na ovom treningu dobićete konkretne korake, alate i podršku, saznati kako je moguće da svoj život preokrenete lakše i brže i kreirate jasne ciljeve i izvodljiv akcioni plan za unapređenje svog života, korak po korak, za celu 2021. godinu.

Zašto bi trebalo da se odlučite za ovaj program:

Power Life Design je već mnogima pomogao da svoje snove o kojima su nekada samo sanjali, pretvore u ostvarljive i dostižne ciljeve. Zato je utisak mnogih polaznika: „Eh, da mi je ovo bilo ranije…“ i zato čak odlučuju da je pohađaju svake godine, jer tako sebi obezbeđuju da tokom dva dana neometano rade na svom daljem uspehu i otkrivaju nove načine da postižu ono što su zamislili. Neka iskustva možete pročitati ovde.

Nemojte da izgubite još jednu godinu svog dragocenog života i da odlažete svoju sreću za sutra koje nikada neće doći.

Uzmite sada svoj život u svoje ruke i kreirajte ga po svome, a za to primenite naučnu metodologiju, dokazanu u praksi. Priuštite sebi podršku da se ohrabrite na korake koji su neophodni da biste imali mnogo više od svog života, kao što i zaslužujete.

Beograd | decembar 05-decembar 06, 2020

clock icon09:30

Sada je pravi trenutak da počnete da razmišljate o svojoj budućnosti, osigurate sebi upeh u 2021. i učinite je najboljom godinom do sad! Prijavite se odmah za Power Life Design!

Vaša investicija za Power Life Design
iznosi samo 98 evra

Kontakt za rezervaciju

PREUZMI BESPLATNO