Power Life Design by Slavica Squire

Beograd | Decembar 14 - Decembar 15, 2019

Preostalo vreme do događaja

O događaju

Mnogi ljudi žele više od života i sanjaju o ličnoj i finansijskoj slobodi. Ali svakodnevna realnost im stane na put te žive preopterećeni, u stresu i strahu.
 
A stvoreni su za mnogo više i život brzo prolazi.
 
U želji da vas ohrabri i poduči kako da uštedite godine svog života, a na osnovu znanja koje je stekla u poslednjih 20 godina i iskustvom u radu sa više od 5.000 klijenata, Slavica Squire je kreirala jedinstveni trening Power Life Design.

Power Life Design by Slavica Squire

Na ovom treningu dobićete konkretne korake, alate i podršku, saznati kako je moguće da svoj život preokrenete lakše i brže i kreirate jasne ciljeve i izvodljiv akcioni plan za unapređenje svog života, korak po korak, za celu 2020. godinu.

Zašto bi trebalo da se odlučite za ovaj događaj:

Power Life Design je već mnogima pomogao da svoje snove o kojima su nekada samo sanjali, pretvore u ostvarljive i dostižne ciljeve. Zato je utisak mnogih polaznika: „Eh, da mi je ovo bilo ranije…“ i zato čak odlučuju da je pohađaju svake godine, jer tako sebi obezbeđuju da tokom dva dana neometano rade na svom daljem uspehu i otkrivaju nove načine da postižu ono što su zamislili. Neka iskustva možete pročitati ovde.

Nemojte da izgubite još jednu godinu svog dragocenog života i da odlažete svoju sreću za sutra koje nikada neće doći.

Uzmite sada svoj život u svoje ruke i kreirajte ga po svome, a za to primenite naučnu metodologiju, dokazanu u praksi. Priuštite sebi podršku da se ohrabrite na korake koji su neophodni da biste imali mnogo više od svog života, kao što i zaslužujete.

Beograd | Decembar 14-Decembar 15, 2019

clock icon09:30

Kraj godine vreme je za svođenje računa i planiranje budućnosti. Zato je SADA pravi trenutak da osigurate sebi uspeh u 2020. i učinite je najboljom godinom dosad!

Investicija je 157 eura
Od koga ćete učiti Slavica Squire
Dostupnost Preostalo je još mesta Check Icon

Kontakt za rezervaciju

BESPLATNE E-KNJIGE