Power Life Design by Slavica Squire

Beograd | novembar 28 - novembar 29, 2020

Preostalo vreme do događaja

O događaju

Mnogi ljudi žele više od života i sanjaju o ličnoj i finansijskoj slobodi. Ali svakodnevna realnost im stane na put te žive preopterećeni, u stresu i strahu.
 
A stvoreni su za mnogo više i život brzo prolazi.
 
U želji da vas ohrabri i poduči kako da uštedite godine svog života, a na osnovu znanja koje je stekla u poslednjih više od 20 godina i iskustvom u radu sa više od 5.000 klijenata, Slavica Squire je kreirala jedinstveni trening Power Life Design.

Power Life Design by Slavica Squire

Na ovom treningu dobićete konkretne korake, alate i podršku, saznati kako je moguće da svoj život preokrenete lakše i brže i kreirate jasne ciljeve i izvodljiv akcioni plan za unapređenje svog života, korak po korak, za celu 2021. godinu.

Zašto bi trebalo da se odlučite za ovaj događaj:

Power Life Design je već mnogima pomogao da svoje snove o kojima su nekada samo sanjali, pretvore u ostvarljive i dostižne ciljeve. Zato je utisak mnogih polaznika: „Eh, da mi je ovo bilo ranije…“ i zato čak odlučuju da je pohađaju svake godine, jer tako sebi obezbeđuju da tokom dva dana neometano rade na svom daljem uspehu i otkrivaju nove načine da postižu ono što su zamislili. Neka iskustva možete pročitati ovde.

Nemojte da izgubite još jednu godinu svog dragocenog života i da odlažete svoju sreću za sutra koje nikada neće doći.

Uzmite sada svoj život u svoje ruke i kreirajte ga po svome, a za to primenite naučnu metodologiju, dokazanu u praksi. Priuštite sebi podršku da se ohrabrite na korake koji su neophodni da biste imali mnogo više od svog života, kao što i zaslužujete.

Beograd | novembar 28-novembar 29, 2020

clock icon09:30

Kraj godine vreme je za svođenje računa i planiranje budućnosti. Zato je SADA pravi trenutak da osigurate sebi uspeh u 2020. i učinite je najboljom godinom dosad!

Investicija je 157 eura
Od koga ćete učiti Slavica Squire
Dostupnost Preostalo je još mesta Check Icon

Rane uplate

98 eura

Istaknuta cena se odnosi na period do 30. 6. 2020.

Kontakt za rezervaciju

BESPLATNE E-KNJIGE