Power Life Design by Slavica Squire

Beograd | Decembar 14 - Decembar 15, 2019

Preostalo vreme do događaja

O događaju

Dođite da sami kreirate svoj uspeh i naučite metode proverene u praksi koje se koriste u Nauci Ličnog Prosperiteta, a kojima možete postići sve životne i poslovne ciljeve lakše i brže nego ikada. Više nema izgovora kada vam nešto ne pođe za rukom. Preuzmite odgovornost za sopstveni život, ne dozvolite da drugi upravljaju vama, već usmerite sebe u bolje sutra.

Power Life Design by Slavica Squire

Iskoristite ovu izuzetnu edukaciju da se podesite na uspeh. Naučićete kako da korak po korak kreirate, planirate, a zatim i programirate ostvarenje svojih ciljeva i motivisaćemo vas da svakim danom radite na sebi i postajete najbolja verzija sebe. Edukacija je namenjena našim polaznicima koji su već svedoci fascinantnih promena, a namenjena je i onima koji će to tek postati, i žele da zablistaju na poslovnom i privatnom planu.

Zašto bi trebalo da se odlučite za ovaj događaj:

Power Life Design trening je osmišljen tako da vas nauči praktičnim NLP tehnikama koje će vam sa sigurnošću pomoći da lakše nego ikada postignete sve ciljeve koje sebi postavite, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Slavica Squire će vas naučiti kako da preuzmete svoj život u svoje ruke i ne dozvolite drugima da upravljaju vama.

Iskoristite ovu neverovatnu priliku da se iz ličnog iskustva upoznate sa fenomenalnim tehnikama koje će vam pomoći da sami kreirate svoj uspeh.

Beograd | Decembar 14-Decembar 15, 2019

clock icon09:30

Na ovom dvodnevnom događaju ćete naučiti kako da ciljano utičete na svoje emocije i da razvijete više samopouzdanja, optimizma i entuzijazma za svoj uspeh, kako da skoristite moć jasnih vizija, kao i da kreirate moćnu mrežu podrške.

Investicija je 157 eura
Od koga ćete učiti Slavica Squire
Dostupnost Preostalo je još mesta Check Icon

Kontakt za rezervaciju

BESPLATNE E-KNJIGE