NLP u svakom uspehu mirođija: Kako da kreirate svoj uspeh

Postoji li neki recept za srećan i ispunjen život? Postoji li formula za uspeh i sreću? Ne postoji samo jedna formula uspeha - postoji čitava Nauka Ličnog Prosperiteta koja nam nudi raznovrsne tehnike da budemo uspešniji. Otud i naziv ove knjige "NLP u svakom uspehu mirođija".
Ova knjiga će vas podržati i dati vam konkretne ideje presudne za uspeh. Naučite kako da postavite primamljive ciljeve po receptu vrhunskih profesionalaca, postanite veštiji u komunikaciji i podignite nivo optimizma i vere u sebe.

Čitajući njene stranice, saznaćete više o neurolingvističkom programiranju (NLP), jednom od najfascinantnijih modela za razvoj ličnosti našeg vremena. Bilo da želite lakše da ostvarite svoje ciljeve, da se osećate motivisanije u poslu koji radite, da poboljšate odnose sa kolegama i poznancima, ili da postanete svesniji svojih unutrašnjih potencijala, koristeći se Naukom Ličnog Prosperiteta (NLP), knjiga Slavice Squire će vam ponuditi mnogobrojne praktične primere, savete, vežbe, tehnike i metode koje možete odmah da primenite.

 

NLP danas predstavlja standard u razvoju rukovodećih kadrova internacionalnih kompanija i ima svoje mesto u školovanju prosvetnih radnika, sportskih trenera, coacheva, konsultanata, lekara i mnogih drugih. Kao izuzetno efikasna i brza metoda promene, NLP vremenom sve više dobija naučnu potvrdu i priznanje. Najaktuelnija saznanja iz neuroloških nauka potvrđuju i dokazuju funkcionalnost mnogobrojnih NLP intervencija. Savršeno implementiran u sferu biznisa i vrhunskog sporta, NLP u oblasti školstva i zdravstva takođe nudi mnogobrojne mogućnosti za primenu, a u međuvremenu je postao i deo standardne edukacije svih ljudskih resursa, menadžera, profesora, lekara i medicinskog osoblja u Zapadnoj Evropi.

NLP je svestrana i dinamična metoda, neprestano se usavršava kroz ljude koji ga primenjuju i čine ga uvek doslednim novim zahtevima u praksi.

 

Time NLP postaje i ostaje metoda budućnosti.

NLP knjiga Slavice Squire vas uvodi u svaku od ponuđenih tema temeljno, stručno, a u isto vreme kratko, lako i razumljivo. Mnogim primerima će biti slikovito predstavljena primena u poslovnoj praksi i u svakodnevnom privatnom životu. Pronaći ćete mnoštvo vežbi koje će vas korak po korak, a redom kojim su napisane, podučiti NLP-u i učiniti vas uspešnijim, zadovoljnijim i srećnijim. Ono što dodatno ulepšava proces učenja je crtani lik, koji će vam pomoći da sa lakoćom preletite stranice NLP knjige, da sve vizuelno razumete i slikovito zamislite kako biste još lakše i brže učili.

 

Bićete iznenađeni koliko brzo i delotvorno možete da postignete značajne promene uz veoma specifičan program koji je Slavica Squire predstavila u svojoj knjizi.

Citat

flower

" Ovom knjigom želim da inspirišem ljude da ostvare svoju najuzvišeniju viziju, da postanu najbolja verzija sebe i žive srećni, uspešni i okruženi ljubavlju. "

Slavica Squire

Izjave čitalaca

" Ova knjiga ima mogućnost da vas pokrene, osnaži i da potpuno preokrene tok vaše istorije. Razmislite prvo, to jako dobro zvuči, međutim posle ove knjige, nećete moći da se žalite na ljude oko vas i nestaće sva opravdanja, jer sa ovom knjigom preuzimate odgovornost i moć za sve što vam se desilo i što će vam se još dešavati u vašem životu. Opasna je ovo knjiga, pazite se, još jednom vas upozoravam! "

Žana Poliakov, bestseller autorka

Izjave čitalaca

" Hoćete da na jednostavan i razumljiv način prihvatite sopstveni život, unapredite i poboljšate komunikaciju i razumete šta se dešava u vama, vašem privatm i poslovnom okruženju? To je baš ono što Slavica nudi – na pristupačan i razumljiv način predstavlja redosled praktičnih koraka koji vas vode ka uspešnom i radosnom življenju. "

Branka Nevistić, novinar i voditelj

Izjave čitalaca

" Kada sam od autorke knjige naučila tehnike NLP-a, koje su neke stvari u svim segmentima mog života promenile iz korena, rekla sam: “Šteta što nisam naučila ranije”. Nije kasno. Nemojte gubiti vreme. U rukama imate štivo, koje krucijalno može uticati pozitivno na vaš život. "

Tatjana Vojtehovski, PR expert i TV voditelj

Izjave čitalaca

" Ovo je knjiga koja nadahnjuje i inspiriše. Volim lakoću kojom Slavica “prevodi” naučne činjenice u korisne i praktične savete. Živimo u svetu komunikacija u kom upravo umetnost komunikacije jeste umetnost življenja. Naučite kako da od svog života napravite pravo umetničko delo. "

Siniša Ubović, glumac i coach

PREUZMI BESPLATNO