08

feb

2019

“PA OVO ZAISTA RADI!”

By Slavica Squire In Priče klijenata

Polaznik: Jasmina Mišić, profesor engleskog jezika
 
Edukacije: NLP Starter, NLP Practitioner
 
Kako sam došla do tačke kada više nisam mogla da prepoznam sebe, sa mnoštvom pitanja: Ko sam zapravo ja? Šta želim od života? Kakav ja život za sebe zapravo želim? Koji je to posao u kome bih zaista uživala?
 
Jednostavno sam rekla sebi: “E, sad je stvarno dosta! Vreme je da uzmem svoj život u svoje ruke, da prestanem da većinu stvari radim onako kako bi to neko drugi od mene očekivao da bi trebalo da uradim, već da ja svesno oblikujem svoje misli i svoje postupke i tako kreiram život kakav zaista verujem da zaslužujem da imam”.
 
U toj mojoj rešenosti, sada sam sigurna, ne uopšte slučajno, naišla sam na sajt NLP Instituta Slavice Squire, iščitala o čemu se tu zapravo radi i zaključila da bi mi ovako nešto bilo od pomoći u ostvarenju mog nauma, ali sam to nekako ostavila po strani. A onda… onda se pojavila knjiga Slavice Squire “Najbolja osveta od svih je SREĆA” i tada sam shvatila, da sve ono što piše da se na NLP institutu radi, zapravo Slavica odista to i ŽIVI!
 
Tada je krenulo moje putovanje kroz NLP. Prvo sa NLP Starterom, a zatim i na NLP Practitioner-u. Posle svakog od modula doživljavala sam novo otkrovenje na putu razumevanja sebe, sveta oko sebe, svog ličnog rasta i razvoja. U svakodnevnom životu, privatno ili na poslu, počela sam da primenjujem veštine kojima su nas podučavali Slavica, Profa i Katarina i znanja koja sam sticala na obuci i bilo bi: “Pa OVO zaista radi!!!”
 
Još uvek sam na putu ostvarenja svojih snova i ciljeva, ali sada imam više strpljenja, spoznala sam sopstvene načine razmišljanja, ponašanja i delovanja i znam jasno šta je to što za sebe želim, naučila sam kako da to pravilno definišem.
 
NLP je za nekoliko meseci doprineo velikim promenama u mom životu i verujem da će zahvaljujući ovim tehnikama, veštinama i saznanjima u mom životu biti još mnogo divnih trenutaka zahvaljujući NLP-u i Slavici Squire.