23

okt

2020

„DOBIĆETE KRILA I MOĆ, A NA VAMA JE SAMO DA POLETITE“

By Slavica Squire In Priče klijenata

Biljana Petrović
diplomirani menadžer u turizmu, master profesor geografije i budući profesionalni coach
 
Edukacije: Online program za unapređenje karijere, NLP Practitioner, Professional Coaching
 
Na početku ove priče citiraću Slavicu Squire: “Da biste svoj život živeli onako kako želite, morate tačno da znate šta je to što želite”.
 
Zastanite na ovom tekstu i odvojite nekoliko minuta da ga pročitate, jer vam može biti od velike koristi.
 
Podeliću sa vama svoje utiske vezano za Online program za unapređenje karijere. Bilo da ste nezadovoljni poslom kojim se trenutno bavite ili želite nešto potpuno novo – ovo je program koji vam može pomoći da dođete do željenog stanja i posla zbog kojeg ćete rado ujutro ustajati. Sagledaćete svoje vrednosti i uverenja, naučićete kako planirati vreme, rešavati konflikte, praviti fenomenalne prezentacije, briljirati na razgovoru za posao, kako voditi sastanke i donositi odluke, kako se predstaviti drugima i još puno toga.
 
U toku programa prolazite kroz vežbe uz objašnjenje u video lekcijama. Radeći vežbe dobijate uvide i saznanja koja postaju vaše ogledalo onoga što se dešava na poslu i kako se zbog toga osećate, a ujedno su i putokaz kako to da promenite, ukoliko ste nazadovoljni ili želite da izgradite nešto novo. Ti uvidi vam daju moć izbora, jer ćete otkriti i druge opcije – nećete više cupkati u mestu, a samo od vas zavisi i vi ste ti koji odlučujete da birate najbolju opciju za sebe. Vežbe u vidu pdf materijala ostaju zauvek kod vas i uvek im se možete vraćati i proći kasnije neke nove situacije.
 
Ovo je moj četvrti program online koncepta (pored ONLINE Coaching Starter-a, Online programa ličnog prosperiteta i Power LOVE Design-a) i već se unapred radujem onima koji tek slede, jer moje oduševljenje samo raste zbog svega onoga što radi Slavica zajedno sa svojim timom i nudi svojim polaznicima.
 
U junu 2020. sam završila live edukaciju NLP Practitioner i Coaching Akademiju, a trenutno pohađam NLP Master.
 
Potvrđujem svojim iskustvom da NLP menja život i pogled na svet (kako naš unutrašnji, tako i spoljašnji), naravno samo ukoliko ste zainteresovani za promenu i rad na sebi. Usvojila sam Slavicinu rečenicu da moć nije u znanju, nego u primeni toga što znate.
 
U toku ovih edukacija shvatila sam da želim pomagati ljudima kroz coaching i da to bude moj cilj na kojem ću raditi.
 
Pre ovog programa nisam znala kako da počnem, kako da se organizujem i kome sve da se predstavim.
 
Dok sam sama pokušavala da rešim svoj problem, činilo mi se da se vrtim u krug i da se sve uvek svodi na odgađanje i pitanja da li je to posao za mene, da li ću moći i kako ću to raditi, ko će biti moji klijenti. Baš u to vreme je izašao ovaj program za koji sam verovala da mi može dati smernice, što svakako i jeste.
 
Ono što je posebno u ovom Online programu za unapređenje karijere jesto to što od početka do kraja kroz odgovore na pitanja i live uključenja imate podršku Slavice, kao i drugih predavača i članova tima bez kojih ne bi sve tako dobro funcionisalo (hvala im svima od srca), a tu je naravno i podrška ostalih polaznika programa, gde možete steći i nove prijatelje.
 
Momenat kada sam shvatila da ovaj program rešava moj problem jeste u lekciji o vrednostima i kroz strategiju za uspeh, dok mi je lekcija o prezentaciji samo potvrdila da sam na pravom putu.
 
Moj posao kroz coaching svakim danom raste i rađaju se nove ideje kojima se radujem i sve do jedne zapisujem, a isto tako raste i broj NLP prijatelja, kao i zadovoljnih klijenata.
 
Od srca vam preporučujem ovaj program bez obzira u kom trenutku se nalazite – na poslu ili bez posla, kako god, ovde ćete otkriti svoje skrivene potencijale, dobićete krila i moć, a na vama je samo da poletite.
 
Svako dobro vam želim i poručujem da počnete sa biranjem drugačijih opcija, iznenadite sebe i usudite se da kreirate novi scenario svog života.
 
Svoje mesto na Online programu za unapređenje karijere možete rezervisati putem ovog linka.