ZOOM - NLP Practitioner

ZOOM | april 20 - septembar 08, 2024

PROGRAM POČINJE ZA

O programu

NLP Practitioner uživo preko Zoom-a!

Sada imate priliku da steknete međunarodno priznat sertifikat NLP Practitioner-a učeći od prvog i najiskusnijeg NLP trenera na našim prostorima Slavice Squire i to iz udobnosti svog doma!
 
To znači da, ako ste iz daleka, nema razmišljanja o tome kako ćete do nas doći, gde ćete boraviti, nećete gubiti vreme u prevozu ili traženju parkinga, niti ćete imati dodatne troškove… Uštedećete vreme i novac i moći ćete u miru, fokusirano i predano da nastavite izučavanje metoda uspeha!
 
Ako vas je oduševila korisnost svega onoga što ste naučili na NLP Starteru, koji je prvi modul i uslov za dalju edukaciju, i počeli ste već da primećujete pozitivne promene koje Nauka Ličnog Prosperiteta donosi u život, vaš sledeći korak je NLP Practitioner na kom ćete uz pravo izobilje znanja, tehnika i alata doživeti lični procvat o kom ste oduvek sanjali.

Zašto bi trebalo da se odlučite za ovaj program:

Ako vas je uvek fascinirao ljudski um, ako ste želeli da studirate psihologiju, ali vas je život odveo u drugom pravcu, ako duboko u sebi znate da vaš uspeh zavisi najviše od vas i zanima vas kako da ga učinite neizbežnim, NLP Practitioner je izvanredna edukacija za vas.
 
Uživaćete i mnogo ćete naučiti, a pri tom ćete shvatiti kako da unapredite svoju karijeru ili biznis, sve vama važne odnose i da zavolite svoj život.
 
To su sistematizovana znanja, tehnike, alati i vežbe iz oblasti neuro-lingvističkog programiranja, praktično osmišljeni tako da sve što naučite, možete odmah i da primenjujete i to u svim oblastima života. Sofisticirane NLP tehnike komunikacije će vam doneti unapređenje komunikacije sa bližnjima, bolje odnose na poslu i veći uticaj, a tehnike temeljne promene, vladanja sobom i postavljanja ciljeva doneće vam laganiji uspeh i ispunjeniji život.
 
NLP Practitioner je najznačajnija stepenica u izučavanju i primeni neuro-lingvističkog programiranja, a mnogima je dosad omogućila da postanu bolja verzija sebe i da postignu željeni preokret u svom životu.

Termini i teme modula

NLP Practitioner se sastoji iz 10 modula, od kojih je NLP Starter prvi.
 
1. Online NLP Starter | od 23. 2. do 9. 4. 2024.
 
2. Kreiranje uspeha | Uživo preko Zoom-a 20. i 21. 4. 2024.
 
3. Izgradite odličan kontakt i poverenje | Uživo preko Zoom-a 7. 5. 2024.
 
4. Vešta komunikacija | Uživo preko Zoom-a 18. i 19. 5. 2024.
 
5. Veština vršenja pozitivnog uticaja | Uživo preko Zoom-a 4. 6. 2024.
 
6. Upravljanje sobom | Uživo preko Zoom-a 22. i 23. 6. 2024.
 
7. Produbljivanje resursa | Uživo preko Zoom-a 9. 7. 2024.
 
8. Konstantan progres | Uživo preko Zoom-a 27. i 28. 7. 2024.
 
9. Pregovaranje | Uživo preko Zoom-a 6. 8. 2024.
 
10. Integracija i sertifikacija | Uživo preko Zoom-a od 6. do 8. 9. 2024.
 
Moduli se održavaju subotom i nedeljom od 9h do 16h, osim poslednjeg koji se održava petkom od 18.30h do 21.45h i subotom i nedeljom od 9h do 14h. Večernji moduli održavaju se od 18.30h do 21.45h. Više o sadržaju modula možete pročitati na sajtu NLP Instituta.

Uz to sve vreme će vam na raspolaganju biti naša puna podrška u ekskluzivnoj Facebook grupi, obiman pdf materijal kao i dodatna Live uključenja, što je izvanredna prednost ovog načina rada, jer našem izuzetno stručnom timu možete postavljati neograničen broj pitanja, deliti svoja iskustva sa ostalim članovima i tako još više profitirati od cele edukacije, a sve to iz udobnosti i tišine svog doma. Vaš rad i učenje, nakon što ispunite sve uslove, biće krunisani međunarodno priznatim sertifikatom ANLP asocijacije iz Londona.

ZOOM | april 20-septembar 08, 2024

clock icon09:00

Sada imate mogućnost da nakon završenog NLP Startera pohađate NLP Practitioner i steknete međunarodno priznat sertifikat.

Kontakt za rezervaciju

PREUZMI BESPLATNO