ZOOM - NLP Practitioner

ZOOM | jul 10 - septembar 27, 2020

PROGRAM POČINJE ZA

O programu

NLP Practitioner prvi put uživo preko Zoom-a!

Po prvi put imate priliku da steknete međunarodno priznat sertifikat NLP Practitioner-a učeći od prvog i najiskusnijeg NLP trenera na našim prostorima Slavice Squire i to iz udobnosti svog doma!
 
To znači da, ako ste iz daleka, nema razmišljanja o tome kako ćete do nas doći, gde ćete boraviti, nećete gubiti vreme u prevozu ili traženju parkinga, niti ćete imati dodatne troškove… Uštedećete vreme i novac i moći ćete u miru, fokusirano i predano da nastavite izučavanje metoda uspeha!
 
Ako vas je oduševila korisnost svega onoga što ste naučili na NLP Starteru i počeli ste već da primećujete pozitivne promene koje Nauka Ličnog Prosperiteta donosi u život, vaš sledeći korak je NLP Practitioner na kom ćete uz pravo izobilje znanja, tehnika i alata doživeti lični procvat o kom ste oduvek sanjali.

Zašto bi trebalo da se odlučite za ovaj program:

Ako vas je uvek fascinirao ljudski um, ako ste želeli da studirate psihologiju, ali vas je život odveo u drugom pravcu, ako duboko u sebi znate da vaš uspeh zavisi najviše od vas i zanima vas kako da ga učinite neizbežnim, NLP Practitioner je izvanredna edukacija za vas.
 
Uživaćete i mnogo ćete naučiti, a pri tom ćete shvatiti kako da unapredite svoju karijeru ili biznis, sve vama važne odnose i da zavolite svoj život.
 
To su sistematizovana znanja, tehnike, alati i vežbe iz oblasti neuro-lingvističkog programiranja, praktično osmišljeni tako da sve što naučite, možete odmah i da primenjujete i to u svim oblastima života. Sofisticirane NLP tehnike komunikacije će vam doneti unapređenje komunikacije sa bližnjima, bolje odnose na poslu i veći uticaj, a tehnike temeljne promene, vladanja sobom i postavljanja ciljeva doneće vam laganiji uspeh i ispunjeniji život.
 
NLP Practitioner je najznačajnija stepenica u izučavanju i primeni neuro-lingvističkog programiranja, a mnogima je dosad omogućila da postanu bolja verzija sebe i da postignu željeni preokret u svom životu.

Termini i teme modula

Kada se prijavite za ovu izuzetnu edukaciju, nakon završenog NLP Starter-a, očekuju vas još četiri trodnevna modula, koji se održavaju petkom od 18.30h do 21.30h i subotom i nedeljom od 9 do 14h putem Zoom-a i to u sledećim terminima:
 
1. modul: Kreiranje uspeha korak po korak – 10, 11 i 12. jula
2. modul: Vešta komunikacija je ključ uspeha – 24, 25, 26. jula
3. modul: Programiranje uspeha – 7, 8, 9. avgust
4. modul: Pregovarajte samouvereno i suvereno – 21, 22, 23. avgust

 
Između modula, planirana su i tri večernja modula, koja će se takođe održati preko Zoom-a, a o terminu ćete biti blagovremeno obavešteni.
 
Uz to sve vreme će vam na raspolaganju biti naša puna podrška u ekskluzivnoj Facebook grupi, obiman pdf materijal kao i dodatne video lekcije i Live uključenja, što je izvanredna prednost ovog načina rada, jer našem izuzetno stručnom timu možete postavljati neograničen broj pitanja, deliti svoja iskustva sa ostalim članovima i tako još više profitirati od cele edukacije. A sve to iz udobnosti i tišine svog doma.

Najradosniji i najlepši modul NLP Practitioner-a - sertifikacija - kao kruna vašeg rada, održaće se uživo u predivnoj atmosferi naše moderne učionici na Novom Beogradu 26. i 27. septembra i to je fantastična prilika da zajedno proslavimo vaše uspehe!

ZOOM | jul 10-septembar 27, 2020

clock icon18:30

Uživo preko Zoom-a + video lekcije / od 10. jula do 27. septembra
 
SADA imate mogućnost da NLP Practitioner pohađate i bez sertifikacije i u tom slučaju, vaša investicija u neprocenjivo znanje koje ćete steći iz četiri trodnevna modula, tri večernja modula i video lekcija tokom ove edukacije, iznosi samo 997 evra, dok za celokupnu edukaciju sa sertifikacijom

vaša investicija iznosi 1.198 evra

Kontakt za rezervaciju

PREUZMI BESPLATNO