ZOOM - Intenzivna Professional Coaching edukacija

ZOOM | novembar 13 - novembar 22, 2020

PROGRAM POČINJE ZA

O programu

POSTANITE PROFESIONALNI COACH

Ako vam se test-vožnja na Coaching Starteru ili Online Coaching programu učinila korisnom i uzbudljivom i želite da nastavite svoje putovanje u svetu coaching-a, onda je pravo vreme da se prijavite za Intenzivni Professional Coaching sa Slavicom Squire, međunarodno priznatu edukaciju koja se po prvi put održava uživo preko Zoom aplikacije tokom deset uzastopnih dana!
 
Profesionalni coaching je jedno od najperspektivnijih zanimanja današnjice, a vodeće svetske kompanije, među kojima je i Google, coaching veštine su proglasili važnijim od stručnih kvalifikacija u zapošljavanju novih rukovodećih kadrova.
 
Zato je program edukacije Professional Coaching, pored toga što je namenjen osobama koje imaju ozbiljnu nameru da se profesionalno bave coaching-om, od izvanrednog značaja za sve vas koji želite da radite na svom ličnom razvoju, unapredite način na koji komunicirate s drugima i postanete uticajniji i bolji rukovodilac, menadžer, lider, ali i bolji roditelj, supružnik, prijatelj, partner… jednostavno bolji čovek.

Zašto bi trebalo da se odlučite za ovaj program:

  • Imate priliku prvi put da prođete akreditovanu edukaciju kod Evropske Coaching Asocijacije iz udobnosti svog doma.
  •  

  • Možete duboko da uronite u coaching veštine i zajedno sa drugim polaznicima iz celog sveta, u zaštićenom okruženju, intenzivno da radite na ključnim coaching veštinama.
  •  

  • Radeći na sebi tokom edukacije otklonićete svoje prepreke ka uspehu i napretku i otvoriti sebi put za preporod.
  •  

  • Deset dana, svakodnevno vam na raspolaganju stoji podrška izuzetno stručnog i iskusnog tima, a imaćete i superviziju u toku narednih 6 meseci da steknete iskustvo, izgradite svoj coaching koncept, a onda imate i mogućnost da dobijete sertifikat naše Coaching Akademije.
  •  

  • Intenzivna Professional Coaching edukacija savršena je prilika za networking sa drugim polaznicima, profesionalcima iz različitih oblasti iz celog regiona, ali i iz sveta.

 
Tokom edukacije usvojićete veštine za povećanje uticaja, motivacije i kreativnog razmišljanja, postaćete izuzetna podrška ne samo sebi, već i ljudima oko sebe (bližnjima, saradnicima, kolegama, klijentima, prijateljima…) da postižu izvanredne rezultate na duge staze. Naučićete veštine i alate koji vam omogućavaju da kreirate preduslove za uspešan coaching proces i znaćete kako da ga vodite na izuzetno profesionalnom nivou.
 
Naučićete kako da koristite moćna pitanja i ključne komponente za precizno i efektivno kreiranje ciljeva, da izgradite izvanredan odnos sa klijentom (ili saradnikom, partnerom, prijateljem, detetom…) i budete podrška na putu uspeha.
 
Radićete na razvoju veština za davanje kompetentnog feedbacka i razvićete samoreflektivnost kao jedan od preduslova za izuzetno produktivnu komunikaciju i opšti napredak.
 
Intenzivna Professional Coaching edukacija je kombinacija predavanja, demonstracija, primera, coaching sesija i razmene iskustava, a možete biti sigurni da je dizajnirana tako da dobijete sve potrebne veštine kako biste bili kompetentna i stabilna podrška svojim klijentima u pozitivnim i trajnim promenama koje će neminovno doneti progres u njihov život. Ne samo da ćete jednostavno, iz udobnosti svog doma, učiti veštine coachinga, već ćete steći lakoću i shvatiti efikasnost rada uživo putem Zoom platforme, tako da jednoga dana možete lagodno da radite coaching sa ljudima iz čitavog sveta.

Ova edukacija će vam omogućiti da, kroz deset dana, 70 nastavnih sati, svakodnevnog, intenzivnog rada i razmene u zaštićenom okruženju, uživo putem platforme Zoom istražite, produbite i učvrstite profesionalne coaching kompetence. Način na koji ćete istraživati, sticati znanje, iskusiti svet coachinga i proći kroz sopstveno iskustvo uz podršku iskusnih trenera i razmenu sa drugim polaznicima, predstavlja baš onu “razliku koja pravi ogromnu razliku” po kojoj ćete se vi izdvojiti svojim znanjem, integritetom i profesionalizmom.

ZOOM | novembar 13-novembar 22, 2020

clock icon18:30

Uslov za pohađanje Professional Coaching nivoa je završen Coaching Starter ili Online Coaching program i vaša želja i posvećenost unapređenju vašeg i života ljudi koji su vam važni. Po završetku Intenzivnog Professional Coaching-a dobijate potvrdu o uspešno završenoj edukaciji za profesiju coacha i uz određeno iskustvo i naše supervizije možete da aplicirate za sertifikat naše Coaching Akademije, a sve to je sadržano u ovom paketu Professional Coaching edukacije. Sa tim našim sertifikatom možete da aplicirate za licencu kod Evropske Coaching Asocijacije i postanete jedan od retkih coacheva na ovim prostorima koji ima i licencu koja potvrđuje njegovu stručnost i profesionalizam.

Kontakt za rezervaciju

PREUZMI BESPLATNO