03

okt

2020

Danijela Andrejić Mićović
Psiholog, savetnik, supruga i majka
 
Edukacija: Online program ličnog prosperiteta
 
U životu dođemo do tačke kada se osećamo “zaglavljeno” i kada nam izgleda da je negde nastao ozbiljan kvar koji se proširio na većinu aspekata života. Počela sam da živim životom punim nervoze, primetila sam kako postajem sve više negativna. Svakodnevne obaveze u kući, na poslu puno su me opterećivale i stvarale osećaj da nemam dovoljno vremena i da ne mogu ništa da stignem. Počela sam da budem sve više ljuta, ali i da gubim životnu radost. Čini mi se da sam spoznala ovaj problem pregledajući fotografije i primetivši da je na njima nestao moj osmeh. Svako ko me poznaje zna da je osmeh moj zaštitni znak.
 
Ta negativnost je kao “zaraza”, širi se na sve aspekte života i sve odnose. Osećala sam se neuspešno i nefunkcionalno i kao da se stalno nalazim u začaranom krugu. Pokušam nešto da uradim, doživim neuspeh, potvrđujem negativnost i tako u krug.
 
Prvi trag koji me je vodio ka Online programu ličnog prosperiteta bio je snimak na You Tube-u u kom Slavica Squire govori o zahvalnosti i vođenju „Dnevnika sreće“. Dan po dan, vodeći ovaj Dnevnik sreće po njenim instrukcijama, primetila sam kako lagano izlazim iz onog mog „začaranog kruga“ negativnosti. Nastavila sam da istražujem šta sve ova divna žena radi i Online Program ličnog prosperiteta je bio ono što je meni u tom trenutku bilo baš potrebno – jedinstven program koji se temeljno bavi uzrocima zašto nam je tako kako nam je, preispitivanjem, transformacijom i ličnim razvojem.
 
Mislim da ne postoji osoba kojoj ovaj program ne može da pomogne da pronađe sebe, pažljivo osmišljenim i vođenim koracima, za koje imate sasvim dovoljno vremena da na njima radite i da ih odmah i primenite u svom životu. On je kao recept za življenje kvalitetnim i ispunjenim životom. Svakodnevni trening za razvijanje životnih veština. Bonus je što se može pratiti onlajn, svako svojim tempom.
 
Svaka lekcija me je vodila korak po korak bliže onom osmehu koji se u međuvremenu izgubio. Prevazilaženjem ograničavajućih uverenja i „raščišćavanjem” prostora i vremena u svom životu, boljom organizacijom svog dana i svojih obaveza, kao i vraćanjem zdravih navika (ranije ustajanje, redovno vežbanje, zdravija ishrana) došla sam do bolje hemije u svom organizmu, a redovnom meditacijom 5 minuta ujutru i 10 minuta pred spavanje, napravila sam još bolji balans i počela da negativne događaje u svakodnevnom životu posmatram kao deo iskustva iz kog se puno uči, a ne nužno kao neuspehe.
 
I što je možda i najvažnije, vratila sam se ispunjavanju svoje svrhe, da usmeravam, podržavam i pomažem deci i ljudima, a prvenstveno sebi. Na svemu ovome sam svakodnevno i beskrajno zahvalna.
 
Ovakav program, ukoliko ga ozbiljno shvatite, maksimalno mu se posvetite i svakodnevno radite na sebi, pomaže vam da prihvatite odgovornost za svoj život i da sami sebi budete oslonac i podrška. Ukoliko shvatite da je zahvalnost za sve što imate u svom životu ključ vašeg blagostanja i unutrašnjeg mira, imate moć da od svog života napravite šta god poželite.
 
Uređivanjem svog života ja sam, pre svega, postala opuštenija, imam više energije, lakše se nosim sa svakodnevnim problemima i pronalazim rešenja, više uživam u stvarima koje volim da radim i nalazim način i vreme da svoje dane ispunim onim što volim da radim na poslu i kod kuće. Samim tim imam veći osećaj zadovoljstva, a taj osećaj se prenosi i na ljude u mojoj okolini. Sada, korak po korak, radim na ostvarivanju ciljeva koje sam sebi zacrtala uz pomoć ovog programa.
 
Od srca preporučujem da i vi uložite u svoj razvoj pohađanjem Online programa ličnog prosperiteta, jer je on najbolji poklon koji sebi možete darovati.
 
Prijavite se putem OVOG LINKA.