05

dec

2019

Irena Milunović
Preduzetnica, Plantica Srbija
 
Edukacije: Power Life Design, NLP Practitioner, Professional Coaching
 
Power Life Design je za mene prosvetljenje, otkrovenje, pokretačka snaga, dolazak na svoj teren, nešto što me je pokrenulo i posle čega se više nikad neću vratiti na staro.
 
Naučila sam da mogu sve što ja hoću. Samo treba da pronađem svoje potencijale jer ih imam, svako ih ima i onda ih iskoristim na najbolji mogući način.
 
Naučila sam da smem i mogu da maštam, da mogu da zamislim svoju najbolju verziju i život kakav želim za 20 godina ili bilo kada. Shvatila sam da je zahvalnost, u stvari najbolji alat za sreću i da sumirajući svoj život, ja itekako imam na čemu da budem zahvalna.
 
I ono sto je možda najveće otkriće ili ključni uvid je da mogu sebi da postavim ciljeve, jer sada znam način na koji se to radi.
 
Ta dva dana su mom životu donela punoću i vrednost, veru u sebe i nadu da postoje ljudi sa kojima govorim istim jezikom.
 
Power Life Design me je stvarno pomerio i promenio. Nikako se ne postavlja pitanje da li mi se ova investicija isplatila jer sam ja danas druga osoba, žena koja pre svega zna šta hoće, veruje u sebe, koja ima pregršt volje da ide ka svom cilju koji će biti ispunjenje mog života.
 
Mislim da svako treba da prođe kroz Power Life Design, jer ko god se nađe tamo, znači da već radi na svom ličnom prosperitetu, a kroz ovu edukaciju će se vinuti samo još više.
 
Takođe, Power Life Design će značiti i osobama koje već imaju iskristalisan cilj jer sam sigurna da će ga posle edukacije Power Life Design sasvim sigurno realizovati.