Online - Program za unapređenje karijere

Online | novembar 04 - januar 04, 2021

PROGRAM POČINJE ZA

O programu

KONAČNO! Online program za unapređenje karijere uz podršku Slavice Squire NA KLIK OD VAS!
 
Danas ljudi na svom radnom mestu tokom života provedu oko 100.000 sati. Zato je veoma važno da li sa radošću ustajete iz kreveta, srećni što idete na posao ili osećate konstantan pritisak.
 
Život brzo prolazi i niko vam ne može vratiti dane koje provodite radeći u stresu, nezadovoljni zbog loših uslova, neprijatne atmosfere, izostanka povišice i osećaja da stagnirate. I ne samo to, takav život na duge staze može da dovede i do ozbiljnih simptoma i uništi vam zdravlje.
 
Ali dobra vest je da sada možete doneti odluku da izađete iz začaranog kruga i da sebi date šansu da se preporodite ako se odlučite da pohađate online Programu za unapređenje karijere sa Slavicom Squire.

Zašto bi trebalo da se odlučite za ovaj program:

Kroz individualni rad i edukacije na NLP Institutu i Coaching Akademiji, Slavica je mnogim ljudima pružila podršku da napreduju u karijeri, da nastave da se razvijaju iz dana u dan, da za sebe kreiraju posao koji će da obožavaju, povrate ravnotežu među različitim aspektima svog života, a time i da budu uspešniji i ispunjeniji nego ikada pre.
 
Program za unapređenje karijere, izuzetno praktičan i primenjiv u praksi, sadrži probrane tehnike i metode iz sveta NLP-a i coaching-a tako da se korak po korak hrabro penjete stepenicama uspeha.

Program se sastoji iz 12 lekcija, izobilja video materijala, radnih listova za vežbanje, Slavicinih live uključenja unutar ekskluzivne Facebook grupe namenjene isključivo polaznicima ovog programa, kao i kontinuirane podrške Slavice i njenog stručnog tima u trajanju od puna dva meseca! Sve naučeno ćete odmah moći da primenite u poslovnoj praksi.

Online | novembar 04-januar 04, 2021

clock icon12:00

Nakon što evidentiramo vašu uplatu, poslaćemo vam mail potvrdu, a već 2. 11. u vaše sanduče stići će detaljno uputstvo o online programu koji ste uplatili kao i načinu kako da se priključite zatvorenoj Facebook grupi.
 
Prva lekcija Programa za unapređenje karijere biće dostupna u podne 4. 11.

Vaša investicija za ovaj program je 79 evra!

Kontakt za rezervaciju

PREUZMI BESPLATNO