15

feb

2018

POKLANJAMO EDUKACIJE

By Slavica Squire In Aktuelno

Dva meseca nakon Power Life Design, održanog početkom decembra, dobili smo mnoge poruke zahvalnosti. Edukaciju je pohađalo više od 230 ljudi iz cele Srbije i svih zemalja bivše Jugoslavije, ali i Švajcarske, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Francuske, Luksemburga, Austrije…
 
Imajući u vidu koliko je važno primenjivati naučeno, Slavica Squire je polaznicima omogućila da po posebnim pogodnostima dobiju priliku i za individualne coaching sesije gde uz podršku svog coacha specijano edukovanog i superviziranog od nje lično, polaznici mogu da nastave da primenjuju naučeno i da naprave čudo.
 
Svedoci smo fantastičih promena koje su ostvarili za samo dva meseca, zahvaljujući izvanredno korisnoj kombinaciji edukacije uz podršku coacha, jer su nam neki od njih napisali svoje fantastične priče i zato smo odlučili da njima dodelimo izuzetno vredne nagrade u vidu dalje edukacije, koje će im dati dodatni vetar u leđa. Time želimo da proslavimo 12 godina rada našeg NLP Instituta.
 
Priče tih naših polaznica, čijem se uspehu radujemo iz sveg srca, uskoro ćete moći da pročitate u okviru rubrike Priče klijenata ovde na sajtu slavicasquire.com.
 
Poklon u vidu Power LOVE Design edukacije dobila je Mirjana Šarac i Maja Mladenović, koja kaže da joj je Power Life Design trening i individualni coaching pomogao da “oblikuje život baš po svojoj meri”.
 
Ana Janković, inspirisana ličnom promenom koju je zahvaljujući programima Slavice Squire već doživeo njen suprug Aleksandar, došla je na ovu edukaciju i upisala se za individualni coaching. Zbog fantastičnih promena koje je i sama ostvarila za kratko vreme, odlučili smo da je podržimo u daljem razvoju sa 30 odsto popusta na izvanredno korisnu edukaciju, koju je sama odabrala – NLP Practitioner na NLP Institutu, prvoj instituciji u Srbiji koja se bavi proučavanjem i podučavanjem NLP metodologije, a čiji je Slavica osnivač. Istu nagradu dobila je i Olja Jovanović, kojoj je, kako kaže, Power Life Design program “omogućio da ponovo mašta”.
 
Kristina Matović, koju su Power Life Design i coaching sesije, kako sama kaže, probudile iz zimskog sna i podstakle da završi pravosudni ispit, dobila je 50 odsto popusta na NLP Practitioner edukaciju na NLP Institutu, jer to je izabrala za svoj dalji razvoj.
 
Irena Milunović, koja je zahvaljujući podršci prijateljice došla na Power Life Design, iz sveg srca želi da se bavi coach-ingom, a zbog njene inspirativne priče o iskustvima sa PLD treningom i coaching sesijama, odlučili smo da je podržimo u tome i damo joj 50 odsto popusta na edukaciju koja će je dovesti na korak do njenog cilja – Coaching Akademiju.
 
Najinspirativnija i najdirljivija priča Dubravke Kamešničanin, koju ni teški zdravstveni problemi nisu zaustavili u njenoj želji da napreduje i živi život kakav zaslužuje, nas je pokrenula da baš njoj omogućimo poklon edukaciju po izboru.
 
Svima se radujemo i presrećni smo što smo mnogim ljudima podrška i inspiracija. Zato, ako i vi imate fantastične rezultate nakon nekog od naših treninga ili coachinga, pišite nam i vi, jer ko zna… I zapamtite: ko u čuda veruje, taj čuda i stvara!
 
Za vaše najviše dobro od srca ❤️

Tim Slavice Squire