06

feb

2018

JER LJUBAV JE SVE

By Slavica Squire In Aktuelno

Približava se dan koji slavi ljubav. Sigurno već razmišljate o tome kako da oduševite svog partnera ili partnerku. U vašim mislima prolaze razne ideje i mogućnosti, ali šta može biti dovoljno snažno da pokaže ono što osećate… Ako trenutno niste u vezi, onda Dan zaljubljenih može biti idealna prilika da učinite nešto korisno za sebe i da naučite kako da privučete i kasnije sačuvate tu ljubav.

 

Imati uopšte divnu vezu na današnje vreme i negovati tu ljubav, nije uvek lako usled svakodnevice koja često gasi romantiku, pretrpava vas obavezama i crpi vam energiju, ali se višestruko isplati i čini vas kompletnim i ispunjenim bićima. Sa ciljem da u svoj život privučete ljubav potreban je ciljani rad na sebi. Upravo zbog toga Slavica Squire je kreirala fantastične i vrlo korisne metode i strategije uz koje možete da privučete pravu jubav u svoj život ili da pređete na viši nivo u partnerskom odnosu ili jasno definišete šta je ono što je potrebno da uradite, kako biste sebi dozvolili ljubavnu vezu kakvu priželjkujete. Uz prave tehnike zasnovane na praksi i njenom ličnom iskustvu, možete doći na nivo u kojem između vas i partnera vlada razumevanje, podrška, sigurnost, opuštenost, romantika, posvećenost i čvrsta ljubav koja daje moć kojom možete da kreirate čuda u svom životu.

 

Želimo da vas obradujemo povodom dana ljubavi tako što izuzetan autorski program Power LOVE Design možete uplatiti po sniženoj ceni za rane uplate do 14. februara, a za svog partnera ili partnerku, za prijateljicu, sestru, koleginicu… možete ostvariti čak 50% popusta. Iskoristite ovu izuzetnu priliku zato što ćete se sigurno oduševiti. A osobi kojoj poklonite ovaj program možete zaista pokazati koliko vam znači, ovim poklonom joj možete komunicirati da želite da rastete zajedno i da verujete u inspirativnu ljubav koja manifestuje čuda.

 

Na ovaj trening možete doći sa osobom koju volite, a isto tako, ukoliko još niste u vezi možete povesti svog prijatelja ili prijateljicu, brata ili sestru, ostvariti isti popust i podržati se međusobno da privučete, zadržite i živite ljubav kakvu želite!

 

Slavite ljubav, jer ljubav je sve!
 
Za sva pitanja, pozovite nas na 064/6451 391, pišite na office@nlpinstitut.com ili se prijavite odmah:
 
[contact-form-7 404 "Not Found"]