07

feb

2017

POSEBAN MESEC I POSEBNA PONUDA ZA VAS

By Slavica Squire In Aktuelno

februarska akcija

Februar je mesec kada slavimo ljubav i naš rođendan, mesec kada vam spremamo najlepša iznanađenja.

 

Specijalna ponuda povodom 11. rođendana našeg NLP Instituta Slavica Squire, je prilika da se prijavite za izvanredan NLP Starter trening, a uz to dobijate 50% popusta na autorske programe Slavice Squire: Power Love Design i Power Life Design.

 

Senzacionalan paket koji vam omogućava da se ove godine posvetite svom razvoju i progresu uz podršku Slavice Squire, da preporodite svoj život, da izgradite uspeh u poslu, sredite svoj emotivni život i dignete sve na viši nivo.

 

Ove tri različite edukacije od po dva dana daće vam odmah primenljive i u praksi isprobane alate i tehnike.

 

Ako u periodu od 07. do 17.02. NLP Starter – 04. i 05. marta uplatite po regularnoj ceni, osim što ćete da ovladate vrhunskom komunikacijom i tako postignete uspeh koji želite, možete odmah da dobijete i 50% popusta za sledeća dva fantastična treninga:

 

  • Power LOVE Design – 01. i 02. jula, da pronađete ili održite vezu iz snova i da volite sebe i imate puno samopouzdanja
  • Power LIFE Design – 09. i 10. decembra, gde možete da kreirate izvanredan život i u 2018. godinu uplovite kao najbolje verzija sebe

 

Uz ovu fantastičnu akciju možda možete sebe da častite sa svih 6 dana edukacije ili da povedete nekoga sa sobom. Paket je izuzetan kao poklon, a možete ga kombinovati po svojoj žeiji. Možete doći na NLP Starter, a svojoj dragoj osobi pokloniti dva autorska treninga Slavice Squire, ili možete samo jedan od treninga uzeti, za sebe ili kao poklon, na vama je izbor. Kako god da se odlučite da iskombinujete, pametno ćete postupiti.

 

Učinite i vi da vam ovaj mesec bude poseban, da ovog meseca doneste odluku zbog koje ćete se svake godine u ovo vreme radovati i slaviti kao da je i vaš rođendan, jer ste tada napravili vaš prvi korak ka ličnom napretku, duhovnom i materijalnom blagostanju.

 

Za sva pitanja i pomoć oko kombinovanja, rado smo tu za vas, pozovite nas na 064/6451 398; 064/6451 400 ili nam pišite na office@nlpinstitut.com.

 

Dobro nam došli! ❤️