02

mar

2018

Mnogi već razmišljaju o tome čime bi mogli da obraduju voljene dame za Dan žena. Kako bi bilo da ih ovog puta iznenadite nečim zaista korisnim i izuzetnim, nečim što će im omogućiti da budu srećnije i opuštenije?
 
Poklonite sebi i dragim ženama (partnerki, majci, sestri, drugarici ili koleginici…) fantastično korisnu radionicu “SREĆA” Slavice Squire!
 
Povodom 8. marta, a zbog velikog interesovanja Slavica je odlučila da i onima koji dosad nisu imali tu priliku, omogući da prođu kroz radionicu kreiranu na osnovu njenog bestselera “Najbolja osveta od svih je SREĆA”. Polaznici će imati jedinstvenu priliku da nauče tehnike uz pomoć kojih mogu da oslobode svoje resurse zarobljene emocijama ljutnje i besa, jer na ovoj radionici dobijaju konkretne, praktične, isprobane alate i metode čijom se upotrebom lako mogu rasteretiti balasta iz prošlosti sa ciljem da postanu uspešni i srećni i da žive život kakav zaslužuju bez obzira na sve.
 
Radionica na kojoj ćemo upriličiti i brojna iznenađenja, biće održana 15. marta u predivnoj atmosferi našeg fenomenalnog prostora na Novom Beogradu, a zbog ograničenog broja mesta, predlažemo da rezervišete mesto odmah!
 
Svi polaznici će takođe dobiti na POKLON POTPISANU knjigu „Najbolja osveta od svih je SREĆA“ u vrednosti od 999 dinara!
 
Prijavite se odmah putem formulara u nastavku, i dobićete na e-mail podatke za uplatu rezervacije mesta za svega 2.000 dinara.