25

mar

2017

KAKO JE NLP PROMENIO JEDAN ŽIVOT IZ KORENA

By Slavica Squire In Priče klijenata

Polaznik: Dubravka Popović, Vlasnica i direktorka radija “Santos”, Zrenjanin

 

Edukacija: NLP Master, Prezentacijske veštine, Professional Coaching

 

U životu sam imala mnogo teških situacija i podrška mi je vrlo često bila potrebna, a nisam je imala. Negde tako tumarajući sama u mraku sam naišla na Slavicu i shvatila da pre nje nisam ni znala šta je prava podrška.

 

Putovanje kroz NLP je nešto najlepše što mi se desilo u životu, kako na profesionalnom tako i na privatnom planu. Nisam ništa očekivala, a dobila sam sve. Dobila sam nove uvide, alate i tehnike, podršku, znanje, poštovanje i ljubav. Dobila sam priliku da upoznam sebe, onako kako ni slutila nisam da može. Upoznajući sebe, ušla sam u svoje najdublje JA i došla do saznanja da sam jedno predivno biće puno potencijala, puno znanja, poštovanja prema drugima i sada sa velikom željom vodim ispunjen i srećan život. Takvo saznanje me je ohrabrilo, shvatila sam da postoji jedan svet koji je dobronameran, a uspešan, kojem želim da pripadam. Osećaj ispunjenosti i pozitivne energije me je vodio kroz ovu edukaciju. Dobila sam šansu da promenim sebe, svoj život, svoje ponašanje i da menjam svoju realnost. Vera da mogu, da bolje postoji i da ja to zaslužujem je bio moj pokretač. Prepoznala sam energiju trenera, ljudi koji su bili polaznici kao ja i osetila sam neverovatnu povezanost sa njima. Ta energija je bila kao tanana svetlucava paučina koja nas je povezivala i kojom je strujala neka nova, sveža energija – podrške, istine, poštovanja i ljubavi. Ta energija je sidro koje ću uvek nositi sa sobom.

 

Vremenom se kroz edukaciju razvijala podrška od strane NLP-a prema meni. Počeo je da me prati taj osećaj da konačno imam podršku, ne samo od pojedinaca, nego i od same edukacije. Taj predivan osećaj osnaženosti i ljubavi prema sebi i danas osećam. Dobijanjem te podrške, dobijam i podršku od svoje porodice, okoline i saradnika. Ja duboko verujem da sam je uvek i imala, ali je prosto nisam prihvatala ili primećivala.

 

Moj NLP put se ovde ne završava. Ustvari, on tek počinje. Ja sad imam jednog prijatelja više, prijatelja od poverenja, dragog sagovornika i velikog učitelja. Planiram i dalje da istražujem sebe, otkrivam svoje potencijale i stavljam ih u pogon. Želim da sebi, svojoj porodici i okruženju dam maksimum. Da vodim ispunjen i srećan život.