29

apr

2017

NLP BUSINESS PRACTITIONER USAVRŠAVA PREGOVARAČKE TEHNIKE

By Slavica Squire In Priče klijenata

Polaznici: Stručnjaci za marketing iz “Four Dots” agencije za digitalni marketing

 

Edukacija: NLP Business Practitioner

 

Imajući u vidu da se zbog prirode posla često nalazimo u situaciji da komuniciramo sa različitim profilima ličnosti, odlučili smo se da poboljšamo ovaj aspekt rada. Pored teorije koja bi nam bolje pojasnila koji su elementi uspešne komunikacije, bili smo u potrazi i za mestom gde bismo mogli da poradimo na našim komunikacionim veštinama kroz praktične vežbe. Kako bi nam pružili najveća moguća znanja iz oblasti poslovne komunikacije, Slavica Squire je sa svojim timom poradila na specijalnoj organizaciji NLP Business Practicioner treninga kako bi ga prilagodila našim svakodnevnim poslovnim potrebama. Tokom ovog modula smo imali prilike da čujemo nešto o tehnikama za uspostavljanje vrhunskih međuljudskih odnosa, uticajnoj i preciznoj komunikaciji, da naučimo da upravljamo svojim potencijalima, kako da postavljamo individualne i zajedničke ciljeve, kao i nešto o uspešnim pregovaračkim tehnikama.

 

Došli smo sa željom da naučimo kako da brže i lakše dođemo do najboljeg načina da sagovornicima prenesemo svoje ideje i da uspostavimo uspešnu komunikaciju od samog početka. Zahvaljujući zanimljivim meta modelima, posebno segmentu koji je govorio u uticajnoj komunikaciji, naučili smo mnoge stvari za koje smo odmah uvideli praktičnu primenu, kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Sa NLP Business Practicioner treninga smo izašli sa saznanjima koja su im pomogla da uspešnije postavljamo pitanja kako bismo dobili sve potrebne informacije, kao i da uspešno iskomuniciramo svaku ideju. Takođe smo izuzetno zadovoljni tehnikama koje nam omogućavaju da bolje saslušamo sagovornike.

 

Edukaciju preporucuemo apsolutno svima, a posebno ljudima koji se nalaze u njihovim dvadesetim godinama i prolaze kroz tranziciju u svet odraslih i poslovnih ljudi, te se na tom putu neminovno malo izgube. Sigurni smo da će im NLP tehnike koje će čuti na ovom kursu pomoći da se vrate na ono što je zaista bitno i refokusiraju u ovom periodu života. Činjenica je da smo svi zarobljeni u navikama i ubeđenjima koje smo pokupili u životu i kojih uopšte nismo svesni, a koče nas. NLP Business Practicioner trening je odlična prilika da se osvestimo i borimo protiv svega što usporava naš napredak kako bismo dostigli osećaj sreće i zadovoljstva na poslu, ali i u životu.