30

apr

2017

DO UNUTRAŠNJEG ZADOVOLJSTVA UZ BUSINESS PRACTITIONER

By Slavica Squire In Priče klijenata

Polaznik: Jovan Ristić, Vlasnik kompanije “Bioland”

 

Edukacija: NLP Practitioner

 

Za Business Practitioner edukaciju sam se odlučio zbog nekog unutrašnjeg nezadovoljstva koje sam osetio, a koje je bilo vezano za moj dugogodišnji rad i posao kojim sam se bavio. Nisam mogao da pronađem zadovoljstvo i životnu radost u svemu tome te sam krenuo da tražim nešto što bi mi pomoglo da promenim ili svoj način posmatranja na ono što radim ili da generalno dobijem snagu da promenim svoje okruženje. Tada sam otkrio NLP institut Slavice Squire. Za NLP sam čuo više godina unazad, ali kada je trebalo da se odlučim za edukaciju koju ću pohađati, ono što je njena prezentacija učinila, način na koji je pokazala čime se bavi i osećaj koji sam dobio na osnovu svega što sam video i pročitao sam shvatio da je Business Practitioner trening pravo mesto i okruženje koje će mi pružiti mogućnost za lični napredak.

 

Za mene je najkorisniji bio rad na ciljevima, momenat kada smo dobili vođstvo i vreme da zapravo uđemo u sebe i tu iskopamo šta je ono što mi zapravo želimo, kako želimo da naša budućnost izgleda, kako želimo da provodimo dane i uopšte koje su to ključne vrednosti nama važne. Za mene je bilo ključno to ciljano izdvojeno vreme i vođenje kroz proces ulaska u svoje biće, istraživanje i osvešćivanje onoga što želim i što mi je potrebno.

 

Rekao bih da se moj život pre i posle Business Practitioner edukacije dosta razlikuje, a najviše moj način gledanja na svet, na stvari i situacije koje mi se dešavaju i na ono čime se bavim. Sam život se nije promenio – nemam novi posao, novu ženu, ni nove materijalne stvari, ali je taj moj drugačiiji pogled na okruženje u kom se nalazim mnogo lepši, osećam da imam mnogo više motivacije. Osećam da svaki dan imam više emotivne snage da ustanem, idem dalje i težim da ostvarim sve ciljeve koje sam sebi postavio.