05

dec

2019

SERTIFIKACIJA COACHEVA

By Slavica Squire In Sa događaja

Juče smo imali predivan događaj u našoj kući. Bio je to dan kada smo sertifikovali novu generaciju coach-eva.
 
Pročitajte na sajtu Coaching Akademije kako je izgledala cela sertifikacija.
 
Možda ste i vi nekada zamišljali da radite sa drugim ljudima, tako da im svojim znanjem, ljubavlju, empatijom i podrškom pomažete da uspeju u onome što su naumili. Možda ste oduvek maštali da svojom snagom ohrabrujete druge na važne korake u životu. Možda ste o tome sanjali, a možda možete taj san i da živite. Sve što za to treba jeste znanje, veštine i fantastični alati, a sve to imate na Coaching Akademiji, da biste taj san učinili realnim.
 
Zato, ukoliko želite da podržite druge, ako uživate da svojim voljenima pomažete, svoju decu podržavate, onda je Coaching Akademija nešto o čemu dobro treba da razmislite. Jer, nije coaching samo za one koji time žele profesionalno da se bave, već i za sve one koji žele da budu bolji sebi i drugima, bolji roditelji, partneri, kolege, saradnici, prijatelji, bolji ljudi…
 
Ne čekajte da izgubite još jednu godinu svog dragocenog života i odlažete svoj lični i profesionalni razvoj za sutra koje nikada neće doći.
 
Donesite sada odluku da ćete ovladati veštinom koja vam omogućava nove profesionalne mogućnosti, ispunjenje lične svrhe, posao u kojem uživate, skladne i harmonične odnose, srećan i radostan život.
 
Prijavite se ovde!