17

dec

2019

NAJZNAČAJNIJI I NAJLEPŠI DOGAĐAJ GODINE

By Slavica Squire In Sa događaja

Svake godine u decembru imamo blagoslov i zadovoljstvo da podržimo ljude da ostvare svoje snove, da kreiraju novogodišnje i životne ciljeve koje uz podršku isprobanih i dokazanih alata sigurno ostvaruju.
 
Ova godina po mnogo tome je posebna, a sa njom i trening Power Life Design koji je bio najbolji do sada a i najposećeniji. Skoro trista ljudi u sali hotela Jugoslavije je imalo prilike da se odvaži da sanja velike snove i uz naučno proverene metode, posloži ih u ostvarljive planove, kroz nadahnuto i inspirisano vođenje Slavice Squire koja je trening osmislila, dizajnirala i upakovala u svoj jedinstveni i autentični coaching koncept.
 
Prvog dana treninga polaznici su imali zadatak da rade na sagledavanju svog života, da pronađu sve blagoslove koje njihov život čini divnim i vrednim življenja. Da jasno pogledaju u sebe i otkriju šta je to što žele i u kojim oblastima žele da napreduju i usavršavaju se. Svoj život uz vođstvo Slavice i podršku celog njenog tima mogli su da jasno i vrlo precizno raščlane na sve važne segmente, poput zdravlja, porodice, prijatelja, posla, slobodnog vremena, ličnog razvoja … Takođe, u popodnevnom bloku na binu je izašao i Milan Vukašinović, Slavicin suprug koji je želeo da podeli svoje iskustvo promene i istraživanja u oblasti upravljanja vremenom i životom. To je mnoge prisutne nadahnulo i osvestilo da od tog trenutka obrate pažnju na to čime ispunjavaju dan, šta je to što rade, čemu daju na važnosti i da još jednom razmisle da li nešto moraju da rade i zašto rade sve to što rade.
 
Već drugog dana sve ono što su juče uvideli i svoje pojedinačne ciljeve i snove za svaku oblast svog života mogli su da kroz jasnu strukturu ujedine u jedan atraktivan i vrlo jasan i primamljiv cilj koji je ispunjenje svega onoga što oni zaista žele.
 
Zato je drugi dan fenomenalnog Power Life Design koncepta bio motivacionog karaktera sa jasnim instrukcijama i koracima kako da svoje snove pretvore u svoju realnost i koristeći maštu kao super moć, za sebe osmisle život kakav će sa ponosom i uživanjem da žive. Koristili su moć vizualizacije i slušali istinite priče i čuda koja su u svom životu stvorili polaznici NLP edukacija kod Slavice Squire, među kojima je bila Nataša Stamenković koja je pronašla svoj posao iz snova; Elvir Burazerović koji je vlasnik organizacije za poštovanje i brigu prema životinjama ORCA, Sonja Dakić biznis mentor i NLP Trener koja je svojom pričom podstakla sve u sali da slede svoje srce uprkos svemu i na kraju fantastična Tatjana Vojtehovski, uspešna novinarka i voditeljka koja je poznavajući NLP metodologiju i aktivno primenjujući na razne segmente svog života uspela da se uveri u moć vere i vizualizacije i tako u neverovatnim okolnostima i bez ikakvog u tom trenutku novca kupi svoj stan iz snova. Priče ova četiri Slavicina polaznika su na celu salu i sve prisutne u njoj preneli snažnu poruku, a ona je „vi to možete i čuda su moguća“. I nedugo zatim na treningu smo želeli polaznike da obradujemo tombolom i izvučemo srećne dobitnike kojima poklanjamo NLP Starter trening, jer znamo da je to prvi korak ka izvanrednim znanjima i vrlo moćnim principima koji mogu da im daju vetar u leđa da istraju i ostvare zacrtane ciljeve.
 
Trening se završio, a novi snovi su se zapisali i već tog dana počeli sa koracima njihovog ostvarenja, jer su polaznici napravili jasan akcioni plan za celu sledeću godinu. Mi smo im zahvalni od srca na ukazanom poverenju i želimo im od sveg srca da uspeju u svemu što su ta dva dana kreirali i o čemu se možda i godinama samo maštali.
 
Posebnu zahvalnost želimo da uputimo i našem sponzoru „OM MADE“ kompaniji koja je vlasnik vodećih brendova u kanalu zdravije hrane Biogric i Biobella a koja je zaslužna za ukusne pauze tokom Power Life Design treninga. Misija ove kompanije je da pruži uslove za kvalitetan, srećan i osvešten život u skladu sa sobom i prirodom. Baš zato smo izuzetno srećni i privilegovani da kao sponzor našeg najznačajnijeg događaju budu baš oni.
 
Takođe, sa vama bismo voleli da podelimo i atmosferu sa tog treninga, fenomenalnu scenografiju odnosno efekte kojima je sala bila ispunjena i zato vas pozivamo da kliknete OVDE i kroz album doživite delić nezaboravne atmosfere na Power Life Design-u 2019.
 
Ukoliko ste i vi spremni da radite na svom životu kao na najvažnijem projektu, da ga kreirate baš onako kako zaslužujete i da ostvarite svoje potencijale, budite inspirisani i živite život vredan življenja, vreme je da donesete najbolju odluku za sebe i svoj život i zakoračite na NLP Starter koji vam otvara svet novih mogućnosti. Prijavite se ovde.
 
Usudite se da sanjate veliko, jer NLP je alat kojim se ostvaruju čuda.