02

avg

2017

PUT HEROJA

By Slavica Squire In Sa događaja

“Nije znanje znanje znati, već je znanje znanje dati.”

Jovan Jovanović Zmaj

Nije lako drugima prenositi sopstveno znanje i iskustvo. Iako deluje da to može svako, ovom veštinom mogu ovladati samo najistrajniji ljudi, spremni da se zauvek posvete učenju, rastu i razvoj kako bi postali najbolja verzija sebe samih.
 
U korenu toga mora biti ljubav, bez koje nema želje i entuzijazma da se neko znanje podeli sa svetom. Zato je svaka osoba koja je tokom devet predivnih dana na Fruškoj gori u Andrevlju pohađala izvanredno korisnu edukaciju NLP Trainer namenjenu budućim trenerima, prava dragocenost za naše društvo u celini.
 
Uz svesrdnu pomoć Slavice Squire, prvog NLP trenera i osnivača NLP Instituta na kom su već završili NLP Practitioner i NLP Master edukaciju, dobili su priliku da zamene mesta sa svojim dotadašnjim učiteljima, trenerima, coachevima, uzorima i inspiracijama i modelima.
 
Više o ovoj edukaciji možete pročitati na sajtu NLP Instituta.
 
Ukoliko i vi želite da ovladate veštinama prezentacije i svoju praksu i sopstveni uticaj na druge ljude dignete na viši nivo, pravi trening za vas su NLP Prezentacione veštine, koje se održavaju jednom godišnje. Više o tome, pročitajte OVDE.