18

sep

2017

NLP STARTER: NOVI POČETAK

By Slavica Squire In Sa događaja

Septembar mesec je u Beogradu i Novom Sadu za mnoge bio prekretnica u životu, kada su imali priliku da pohađaju izvanredno korisni NLP Starter trening, koji je prva stepenica u izučavanju Nauke Ličnog Prosperiteta.
 
Bezuslovna podrška i ljubav prvog NLP trenera i coach-a u Srbiji Slavice Squire bila je za njih pokretačka snaga, vetar u leđa da se oslobode i precrtaju u svom životu sve što moraju i trebaju i sebi daju dozvolu za sve predivne stvari koje žele da postignu u svom životu.
 
Fenomenalna grupa polaznika koju su činili mladi ljudi puni novih ideja, doktori, lideri, učitelji, preduzetnici naučili su kako da svoje veštine iz oblasti menadžerstva, rukovođenja, komunikacije sa ljudima u svom okruženju, podignu na nivo izvrsnosti. Tehnike i alate koje su učili na fantastičnom NLP Starter treningu, bili su za njih iskorak u jedan nov život ispunjen srećom, unutrašnjim mirom, harmonijom, sigurnošću i ljubavlju ka sebi i ljudima u njihovom okruženju. Više o tome možete pročitati na sajtu NLP Instituta.
 
Više o tome kako i vi možete krenuti putem ličnog razvoja i predodrediti sebe za uspeh na privatnom kao i poslovnom planu, možete pročitati OVDE.