07

jul

2017

KAKAV JE VAŠ EMOTIVNI ŽIVOT?

By Slavica Squire In Sa događaja

Kada bi trebalo da opišete vaš sadašnji emotivni život i onaj iz vaše mašte, koliko bi se ta dva opisa poklopila? Ukoliko su opisi isti i vi zapravo živite ljubav o kakvoj ste oduvek sanjali onda je važno da stalno radite na toj vezi, unapređujete je i osvežavate iznova kako bi ona trajala. Ukoliko se sadašnje emotivno stanje dosta razlikuje od željenog, onda je vreme za preokret i odgovore na pitanja: Šta je to što vi zapravo želite u ljubavi? Kakvu vezu i kakvog partnera biste voleli pored sebe? Kakvi vi treba da budete da biste u svoj život privukli i zadržali baš takvu osobu?

 

Fantastična grupa polaznika je, uz podršku prvog NLP Trenera i Coacha na našim prostorima Slavice Squire, odlučno i hrabro krenula putem progresa i ostvarenja svojih emotivnih želja i ciljeva. Na spektakularnom dvodnevnom autorskom treningu – Power Love Design, polaznici iz celog regiona, parovi, bračni supružnici, i oni koje tek očekuje predivna i inspirativna veza, dobili su alate i stekli veštine kako da svoj odnos podignu na nivo istinske i bezuslovne ljubavi, spremni da pronađu, osveže i ponovo probude ljubav prvo u sebi, kako bi onda mogli da je podele sa partnerom i tako zajedno uživaju u uzvišenom osećanju. Tokom dva dana treninga, intenzivno su prolazili kroz vežbe samospoznaje, promene fokusa, vizualizacije i kreiranja za njih čarobne ljubavne veze, nove ili već postojeće koju su znatno unapredili i osvežili.

 

Najkorisniji uvid polaznika bio je taj da su sami odgovorni za rezultat sadašnjeg emotivnog stanja, iako to iz prve nije bilo lako prihvatiti, višestruko se isplatilo jer im je upravo ta odgovornost dala moć da sada nešto promene i urade drugačije. Osvestili su šta je to što zaista žele oni kao individue i šta žele od veze kao i od partnera. Naučili su kako da kreiraju takvu vezu, da uspostave ponovo ljubav i poštovanje prema sebi, prema partneru, prema ljubavi koju imaju. Otkrili su šta im je zapravo važno kod partnera, ljubav, posvećenost, pažnja, lepe reči ili možda nešto drugo… Pronašli su svoje nekorisne obrasce ponašanja koji su doveli do neželjenog emotivnog odnosa i naučili kako ih uz pomoć tehnika i alata koje su praktično prolazili na treningu mogu promeniti u korisne i željene obrasce koje vode do divnih i podržavajućih odnosa.

 

Ono što nas je oduševilo jeste otvorenost i angažovanost polaznika da podele sa trenerom i celom grupom svoje vlastite primere iz kojih su svi prisutni mogli odmah da primete korisnost svega ono što uče kao i praktičnu primenu svih alata koje su dobili.

 

Ovaj trening, nastao iz ličnog životnog iskustva Slavice Squire, omogućio je ovim nadasve hrabrim ljudima, spremnim da ulažu u sebe i svoje odnose, sa samima sobom i sa njihovim izabranim partnerima koji su temelj ispunjenog življenja, da izdvoje vreme i posvećeno se uz podršku pozabave pitanjem ljubavi i tome kako je uneti u život, imati i zadržati. A nakon treninga imali su sasvim drugačiji i produktivniji odnos prema ovoj emociji koja ih pokreće, čini ih živima, srećnima i radosnim ljudima.

Ljubav je ono što nam daje životnu energiju i čini nas živim! Slavica Squire

Čitajući ove redove verovatno su se neki od vas pronašli i kod sebe osvestili nivo zadovoljstva sa svojom emotivnom vezom. Možda ste shvatili šta je to što bi trebalo da uradite, a ne znate kako i spremni ste da učite i živite u ljubavi koja vas pokreće, motiviše i daje vam krila za život? Kako bismo vas osnažili i ohrabrili da se upustite u predivnu avanturu putovanja u ljubavi, zanima nas koliko dugo ste spremni da živite kao što ste do sada živeli? Koliko ste spremni da uložite vremena i života u vezu u kojoj niste srećni? I koju cenu plaćate ukoliko to sada ne promenite?
 

Možda je baš sada prilika da iskoristite šansu i krenete putem predivne i ispunjene ljubavi!

Prijavite se za sledeći termin ovog treninga OVDE.