02

jul

2018

PRIZOVITE LJUBAV U SVOJ ŽIVOT

By Slavica Squire In Sa događaja

Da li ponekad osećate da vaša veza ili brak nije kao nekada i da ste se partner i vi nekako udaljili? Ili možda već dugo uopšte i niste u vezi, a želeli biste i ne znate kako da zakoračite u nove ljubavne izazove? U oba slučaja, ključna je spoznaja da onda kada želimo da menjamo nešto u svom životu, moramo da krenemo od sebe. Samo mi sami možemo uticati na promenu koju želimo da vidimo.
 
Upravo na tome su tokom proteklog vikenda radili polaznici Power LOVE Design edukacije, izvanrednog programa koji je Slavica Squire kreirala na osnovu iskustva zasnovanog na praksi i njenom ličnom životu.
 
Tokom dva dana učili su tehnike i alate uz koje je najpre moguće razviti ljubav prema sebi, a zatim i raditi na odnosu sa voljenom osobom ili na tome da takvu osobu pronađemo i privučemo u svoj život.
 
Uz praktične vežbe, polaznici su otkrivali načine da kreiraju odnos po svojoj meri, bilo da su već u vezi ili braku ili da tek treba da zakorače u zajednički život. Učili su kako mogu da izgrade odnos pun poverenja i međusobnog podržavanja i kako da otvoreno razgovaraju sa partnerom, kako bi se zbližili i sprečili nagomilavanje negativnih emocija.
 
U današnje vreme nije lako raditi na ljubavnom odnosu jer svakodnevica često gasi romantiku, iscrpljuje nas i ne ostavlja nam vremena da mu se posvetimo onako kako bismo možda želeli. Ali se to višestruko isplati i omogućava nam da stvorimo čvrste temelje ljubavnog odnosa. Zato je Power LOVE Design izvanredna edukacija za svakog.
 
Dok čekate sledeći termin ovog popularnog treninga, možete pročitati potpuno BESPLATNU e-knjigu „Kako privući i zadržati ljubav“, prepunu korisnih vežbi koje mogu unaprediti vaš emotivni život već danas. Svoj primerak možete preuzeti OVDE.