26

jun

2018

Slavica Squire je tokom proteklog vikenda Power Business Design – Strategije i inovacije, trening namenjen preduzetnicima, liderima i onima koji nameravaju to da postanu. Po prvi put, gostujući predavač na ovoj edukaciji, koja je već mnogim preduzetnicima pomogla da unaprede svoje poslovanje, bio je Steven Twohig, Senior Business Strategist iz tima čuvenog Tony-ja Robbins-a.
 
Čovek koji je hiljadama preduzetnika širom sveta pomogao da budu produktivniji, strateški orijentisani i uspešniji, tokom prvog dana treninga učio je polaznike kako da mapiraju svoje poslovanje i odgovore na jedno od ključnih strateških pitanja: U kom su oni zapravo biznisu?
 
Steven je kroz direktni coaching pomogao mnogim prisutnim da otkriju u kom su oni biznisu zapravo i zbog čega su na prvom mestu i pokrenuli svoje firme, ali ih i podržao da na pravi način osmisle svoje buduće korake ka uspehu kroz milion dolara vredan proces Tony-ja Robbins-a, poznat pod nazivom „7 sila uspešnog biznisa“.

„Psihologija preduzetnika je najvažnija za uspeh preduzeća“

Slavica Squire

Tokom drugog dana treninga, Slavica Squire je upoznala polaznike sa šest ljudskih potreba, od čijeg ispunjenja zavisi njihov doživljaj sopstvenog biznisa, ali i odnos njihovih zaposlenih prema poslu, kao i klijenata prema njihovoj firmi.
 
Polaznici su učili kako da iz sebe izvuku maksimum u zavisnosti od svog tipa ličnosti odnosno, toga da li su u svom poslu umetnici, menadžeri ili preduzetnici. Saznali su i kako mogu da izlaze na kraj s problemima koji su neminovnost u svakom poslu i iskoriste ih kao priliku za iskorak i proširenje svog biznisa.

„Biznis je intelektualni sport namenjen gladijatorima“

Steven Twohig

Pre nego što će otputovati nazad u SAD, Steven je odlučio da tokom trećeg dana Power Business Design edukacije održi i bonus predavanje o inovacijama prema mapi koju je osmislio Tony Robbins. On ih je upoznao sa vrlo konkretnim modelom koji im omogućava da merljivo, inteligentno i vremenski štedljivo sprovode inovacije u svojim firmama i osmišljavaju buduće korake tako da ih vode ka uspehu.
 
U popodnevnom bloku, Slavica im je pružila moćni model za sagledavanje puta koji se nalazi pred njima, poznat kao životni ciklus preduzeća, čija svaka faza zahteva fundamentalnu promenu fokusa.
 
Tokom sva tri dana polaznici su imali priliku da kroz korisne vežbe i druženje razmene ideje, upoznaju se i pruže podršku jedni drugima za buduće korake. Dobili su jedinstvenu priliku da se na tri dana izdvoje iz užurbane svakodnevice i posvete tome da rade na svom biznisu, umesto u njemu.

„Svaki preduzetnik je najveći problem svoje firme, ali je istovremeno i njegovo rešenje“

Slavica Squire

Ako ste preduzetnik, menadžer ili lider nekog tima ili planirate to da postanete, edukacija Power Business Design – Strategija i inovacija je upravo za vas, jer će vam pomoći da uzdignete svoje poslovanje do neslućenih visina. To je prvi modul izvanredno korisne Business Akademije (druga dva su Marketing & Sales i Liderstvo & upravljanje timovima), koja će po prvi put biti održana kao intenzivna edukacija tokom devet dana u februaru. Izuzetno je korisna i za profesionalne coach-eve, koji žele da se orijentišu na business coaching i koji će po završetku ove edukacije moći da dobiju business sertifikat European Coaching Association (ECA).
 
Mnogi polaznici već su se prijavili za Business Akademiju. Zato rezervišite svoje mesto na ovom izvanrednom treningu na vreme! Pozovite nas na 064 64 51 400 ili nam pišite na hello@slavicasquire.com i mi ćemo vam pružiti podršku da kreirate svoj biznis po svojoj meri. U međuvremenu, poklanjamo vam korisnu e-knjigu „Ključ preduzetničkog uspeha“ Slavice Squire, koju potpuno besplatno možete preuzeti OVDE.