09

jul

2018

SVE KREĆE OD ODLUKE

By Slavica Squire In Sa događaja

Šta je vaš životni cilj? Da li znate koje korake treba da preduzmete, da biste ga postigli? Po čemu ćete znati da ste ga ostvarili?
 
To su važna pitanja koja su sebi postavljali polaznici 6. modula edukacije NLP Practitioner koji je tokom proteklog vikenda održan na NLP Institutu Slavice Squire.
 
Slavica je sa polaznicima podelila izvanredan recept za postavljanje ostvarljivih ciljeva i postizanje uspeha, bez obzira na to koliko se prevelikim oni na prvi pogled čine. Jer, sve je moguće, a najvažniji su volja, čvrsta vera i živopisna vizija koja nas motiviše.
 
Kristalno jasna predstava o tome kako će da bude kada se dostigne cilj koji je vredan ostvarenja, pruža nam ogroman izvor energije tako da smo u stanju da naizgled bez mnogo muke, dostignemo čak fascinantne, izuzetno visoko postavljene ciljeve.
 
Ovaj trening je polaznicima omogućio da pomoću praktičnih i primenjivih metoda kreiraju viziju željene budućnosti, osveste svoje potencijale, prihvate ličnu odgovornost za ostvarenje svojih ciljeva i programiraju se na njihovo ostvarenje.
 
Više o tome možete pročitati na sajtu NLP Instituta.
 
Za NLP Practitioner na NLP Institutu Slavice Squire uvek vlada veliko interesovanje. Zato bi svoje mesto na ovoj edukaciji trebalo da rezervišete ODMAH ili nas pozovete na 064 64 51 400 i pišete nam na hello@slavicasquire.com. Dok čekate NLP Starter i prvi susret sa NLP-om, pročitajte i POTPUNO BESPLATNU knjigu „Ciljevi“, koju Slavica poklanja svima onima koji žele da žive život po svojoj meri. Možete je preuzeti OVDE.