11

dec

2017

POWER LIFE DESIGN 2017

By Slavica Squire In Sa događaja

Proteklog vikenda, 9. i 10. decembra, održana je jedinstvena autorska edukacija Slavice Squire, pod nazivom Power Life Design. Tokom dva dana, više od 230 polaznika iz cele Srbije i svih zemalja bivše Jugoslavije, ali i Švajcarske, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Francuske, Luksemburga, Austrije… imali su priliku da u ruke dobiju konkretne alate uz pomoć kojih mogu da odrede jasne životne ciljeve, osmisle put do njihovog ostvarenja i osveste sve resurse koje već imaju, a koji su im potrebni na njihovom životnom putu.

 

Prvog dana treninga sticali su uvid u svoje sadašnje stanje i prepoznavali oblasti svog života koje žele da redizajniraju, tako da odgovara njihovim stvarnim potrebama i ciljevima. Analizirali su svoj emocionalni život, posao, porodične odnose, prijateljske relacije, svoje slobodno vreme, posvećenost ličnom razvoju, zdravlje i ostale aspekte života i dobijali specijalne alate uz pomoć kojih mogu da prepoznaju gde se tačno nalaze kao i buduće korake koji ih vode ka željenoj destinaciji. Učili su kako da postave ciljeve koji ih vode ka ostvarenju snova i dobili razne alate uz pomoć kojih mogu da razlikuju one ciljeve koji su zaista u njihovim srcima, od onih koji su im nametnuti iz okruženja.

 

Tokom drugog dana Power Life Design programa, polaznici su imali priliku da probude uspavanu životnu energiju koja je ključna za ostvarenje njihovih snova. Dobili su konkretne alate i metode koje ubuduće mogu samostalno da koriste u kreiranju života kakav priželjkuju, uključujući maštu i vizuelizaciju kao najmoćnija sredstva koja su na raspolaganju ljudskom umu.

 

Sreća i nesreća od vas zahtevaju isti nivo energije. Zato, zamislite da i vi upravljate svojim životom, kreirate sopstvene ciljeve koji vam svakodnevno daju pogonsko gorivo da dajete sve od sebe, da se s radošću budite i živite život kakav zaslužujete! Kako vam se čini ta ideja?

 

Sve to može da postane vaša stvarnost, ako se osmelite da iskoračite iz dosadašnjih okvira! Prijavite se za sledeći Power Life Design OVDE.