21

okt

2019

OD MAGLOVITIH PREDSTAVA DO KRISTALNO JASNIH CILJEVA

By Slavica Squire In Sa događaja

Još jedan predivan, sunčan i topao vikend proveli smo sa našim polaznicima, ovog puta u Novom Sadu sa 59. generacijom NLP Pratitioner-a.
 
Njih je dočekala Slavica i provela ih kroz dva nezaboravna dana treninga na kojem su učili kako da od maglovitih ideja i predstava naprave kristalno jasne, motivišuće, ostvarljive i ciljeve koje će zauvek promeniti tok njihovog života i usmeriti ga u pravcu ostvarenja njihove najuzvišenije vizije. Pročitajte ceo izveštaj na sajtu NLP Instituta.
 
Možda biste i vi želeli da ove godine od maglovitih ideja o tome kako bi trebalo da izgleda vaš život i od raznih želja koje imate ali još ne ostvarujete, kreirate jasne i motivišuće ciljeve na kojima ćete sa radošću da radite i koji će zaista uticati na bolji kvalitet vašeg života i dobrog osećaja? Možda biste želeli da u Novu godinu koja je vrlo blizu unesete bistrinu, fokus i tačnu putanju do ostvarenja svojih snova?
 
Za vikend 14. i 15. decembra, Slavica Squire održava svoj poznati autorski trening Power Life Design, koji je tako sistemski posložen i kreiran da vam za samo dva dana da potrebne alate, znanja i veštine da kreirate svoj život po svojoj meri i zaista ga živite.
 
Zato, ukoliko želite da se suočite sa sobom, svojim snovima i skupite dovoljno hrabrosti da ih ostvarite, onda ste nam dobro došli. Ali, ukoliko nemate hrabrosti, svejedno dođite, jer posle ovog treninga ćete je sigurno dobiti.
 
Broj mesta je ograničen, zato kliknite ovde i rezervišite svoj ulazak u svet uspeha i zadovoljstva.