15

okt

2019

VIKEND POSVEĆEN NLP MASTER-IMA

By Slavica Squire In Sa događaja

Prethodni vikend je na NLP Institutu obeležio rad sa polaznicima NLP Master edukcije.
 
Slavica Squire je u našim lepim prostorijama u Bulevaru Mihajla Pupina u Beogradu dočekala 22. generaciju polaznika te edukacije i s njima radila na integraciji znanja stečenog na NLP Practitioner-u i produbljivanju znanja o ciljevima. Više o tome možete pročitati na sajtu NLP Instituta.
 
Za to vreme u Novom Sadu 21. generacija NLP Mastera imala je svoj 4. modul na kojem im je trener bio Dragoljub Matić Profa. Ono što je bila tema ovog modula i šta su polaznici sve naučili pročitajte više na sajtu NLP Instituta.
 
Ako ste već pohađali NLP Starter i NLP Practitioner i vi na jesen možete da se upišete na edukaciju koja će vam omogućiti da majstorski ovladate Naukom Ličnog Prosperiteta, a ako ne, onda se vidimo na prolećnom NLP Starteru, za koji uvek vlada veliko interesovanje, zbog čega je potrebno da svoje mesto rezervišete odmah!
 
Ali, ako ne možete da čekate tek sledeću godinu, ili ste nam daleko i nemate vremena, za vas imamo specijalan Online program ličnog prosperiteta koji će vas kroz praktični prolazak kroz 20 lekcija, tokom 6 meseci i uz Slavicinu podršku upoznati sa NLP alatima tako da odmah možete da postignete progres o kojem možda već dugo maštate. Saznajte više OVDE.