05

jun

2013

KREIRAMO USPEŠNU SRBIJU – JAGODINA

By Slavica Squire In Sa događaja

U Kulturnom centru Jagodine organizovano je 04.06.2013. inspirativno veče u saradnji sa Slavicom Squire.

 

Slavica je nauku uspešnih donela još 2004. godine iz Nemačke i od tada vredno i vrlo posvećeno radi na tome da je prenese što većem broju ljudi. Ove godine održala je i niz predavanja „Kreiramo uspešnu Srbiju”, koja su izuzetna prilika da se svi stanovnici naše zemlje bolje upoznaju sa ovom fantastičnom metodologijom. NLP je promenio život ljudima širom sveta, osvestio njihov potencijal i neprimetno postao način života koji vodi do ostvarenja i najluđih snova.

 

Svoje lično iskustvo, način na koji je transformisala život i strategiju uz pomoć koje je korak po korak ostvarila svoje snove, puna vere i entuzijazma, zapisala je u knjizi „NLP u svakom uspehu mirođija“, koja je za kratko vreme postala best seller. To je vodič za ličnu promenu, pun korisnih saveta i tema koje se veoma stručno i temeljno obrađuju. Kroz veliki broj interesantnih vežbi upoznajete se na dubljem nivou sa ovom naukom tako da za veoma kratko vreme postajete uspešniji, zadovoljniji i ispunjeniji.

 

Na ovom zanimljivom i dinamičnom predavanju koje je održala Slavica, prisutni su dobili nove uvide i korisne savete kako mogu biti još uspešniji i motivisaniji za dalji napredak. Temeljno im je predstavila nauku koju godinama proučava i podučava druge ljude kako da žive život kakav zaista žele bez griže savesti i granica koje sami sebi nameću. Ohrabrila je i osnažila veru svim ljudima koji su odabrali da to veče provedu sa njom.