04

jun

2013

JEDNOSTAVAN RECEPT ZA TRANSFORMACIJU – SENSA VIKEND

By Slavica Squire In Sa događaja

U predivnoj prirodi i divnom ambijentu hotela „Kraljevi čardaci“ na Kopaoniku, organizovan je izuzetan prolećni Sensa vikend na temu „Buđenje energije“ koji je posvećen znanjima koja nam omogućavaju da spoznamo moć sopstvenog tela i duha.

 

Ovom divnom događaju prisustvovala je i Slavica Squire, i čitateljima magazina „Sensa“ predstavila „Power Life Design“ koncept.

 

Ona je prisutnima prenela znanje koje je sticala godinama i koje je u svom životu primenila i ostvarila izuzetne rezultate. Workshop „Power Life Design“ koji je sama osmislila i kreirala, predstavlja osnovu i mirođiju za svaki uspeh i dalji napredak.

 

Kroz dinamično i inspirativno predavanje prisutni su naučili kako da kreiraju jasnu sliku i osećaj onoga čemu teže, i da pozitivno iskoriste sve resurse koje imaju. Pomoću alata Nauke Ličnog Prosperiteta kreirali su svoju budućnost i napravili trasu koja ih vodi ka ličnom i poslovnom prosperitetu. Preuzeli su odgovornost i izabrali sami ono što žele u granicama koje su sebi odredili. Moć je sada u njihovim rukama i odmah mogu da, srećni i puni energije, krenu na divan put do životu iz svojih snova.

 

Slavica Squire već dugo za magazin „Sensa“ piše inspirativne članke i kolumne na temu kako postati uspešan i srećan koristeći se saznanjima NLP-a. Veliko interesovanje čitalaca bilo je jedan od razloga zbog koji je Slavica i napisala knjigu „NLP u svakom uspehu mirođija” – vodič za uspeh kojim želi da inspiriše ljude da ostvare svoje snove, postanu najbolja verzija sebe i da žive srećno, uspešno i okruženi ljubavlju.