15

jun

2013

U cilju kreiranja uspeha, širenja entuzijazma i motivacije, Slavica Squire je u četvrtak, 13. juna, u sali Gradskog veća u Čačku održala inspirativno predavanje članicama Udruženja poslovnih žena „Nadežda Petrović“.

 

Svrha ovog udruženja, jeste da stvori jaku poslovnu mrežu žena u preduzetništvu, žena koje obavljaju i razvijaju posao na kreativan način, kao i onih koje nameravaju da pokrenu sopstveni biznis.

 

Naravno, svaki početak i novi poduhvat u životu nije uvek lak, zato su članice udruženja pozvale Slavicu, kao idealan primer žene koja je napravila veliki i nesvakidašnje hrabar poduhvat, napustivši visoko radno mesto u Nemačkoj zbog velike želje da prenese znanje i metodologiju koja je potrebna svim ljudima kako bi živeli na fantastičan način. Kada se Slavica upoznala sa naukom uspešnih, zaljubila se na prvi pogled. Svoje vreme posvetila je učenju i napredovanju uz podršku najboljih svetskih NLP Trainera, što je čini izuzetnom i pravim ekspertom u onome što sada radi. Došla je u Srbiju da svima približi neverovatno moćnu nauku koja uspeh čini zagarantovanim. Ona to već godinama uspešno radi i tako pomaže ljudima da osveste potencijale i transformišu svoj život. Napisala je i knjigu „NLP u svakom uspehu mirođija“ koja je oduševila čitatelje. U njoj je opisala sve korisne tehnike i korake kojima se služila da bi osnažila svoju veru i postigla neverovatne rezultate. Knjiga je puna saveta, zanimljivih vežbi i primera iz svakodnevnog života, što je čini izuzetno pitkom, čitljivom a pritom veoma snažnom i delotvornom.

 

Inspirativno predavanje koje je održala sposobnim i hrabrim ženama, proteklo je u divnoj podržavajućoj atmosferi. Slavica im je bliže predstavila Neuro nauku, kako se ona uči, primenjuje, koristi, i naravno koliko je upravo znanje te nauke njoj pomoglo da živi život iz svojih snova. Predavanje je sve prisutne nadahnulo, motivisalo, dalo im nove uvide, korisne savete i probudilo nove ideje koje sada već sprovode u delo.