12

feb

2019

KAKO DA SVOJE POSLOVANJE UZDIGNETE NA VIŠI NIVO

By Slavica Squire In Sa događaja

Proteklog vikenda u prostorijama NLP Instituta okončana je intenzivna devetodnevna edukacija za preduzetnike, lidere i menadžere Power Business Design, jedinstveni autorski program Slavice Squire i njenih gostiju Senior Business Strategista iz tima Tonyja Robbinsa Stevena Twohiga, “magova” marketinga Istoka Pavlovića i Ivana Bildija, kao i Business Strategista NLP Instituta i direktora firme Mindstyle Milana Vukašinovića.

„Ovo je jedna od najboljih investicija koje preduzetnik može da uradi za sebe. Ovo je svakako nešto što će vas prodrmati i pokrenuti da napravite bitnu razliku u svom pristupu poslu kojim se bavite“,
Pavel Kulja, vlasnik firme „Pavel kamini“


 
Ova edukacija koju su mnogi polaznici opisali kao najsadržajniji program za preduzetnike, ne samo na ovim prostorima nego i šire, osmišljena je tako da kroz blokove raspoređene u tri modula: strategije i inovacije, marketing i prodaju i liderstvo i rad sa timovima, pruži najkonkretnije i odmah primenjive alate koji svaki biznis mogu uzdići na viši nivo i uspeh učiniti neizbežnim.
 
U prvoj etapi ovog devetodnevnog putovanja polaznici su se polako upustili u dubinsko istraživanje sopstvenog biznisa. Učili su kako da ga posmatraju iz novog ugla, tako da precizno i jasno uvide njegove najjače, ali i najslabije tačke, odgovore na pitanje “U kom si biznisu?” od kog ponekad zavise ne samo marketing i prodaja, nego i odnos između zaposlenih unutar firme.
 

 
Od Slavice Squire i Stevena Twohiga učili su kakav psihološki sklop treba da neguju lideri, menadžeri i preduzetnici i kako da mapiraju svoj biznis tako da ga objektivno sagledaju iz različitih uglova.
 
Zatim su se upustili u jednu relativno novu oblast od koje danas zavise i veliki i mali biznisi – digitalni marketing. Njihovi vodiči na tom putu bili su najiskusniji stručnjaci za tu oblast na našim prostorima Istok Pavlović i Ivan Bildi.

„Power Business Design je neverovatno iskustvo koje menja percepciju, ograničavajuća uverenja, suštinu kako biznis može biti u službi života iz snova. Dobili smo tačne i precizne inpute kako raditi na svom biznisu, umesto u svom biznisu i ogroman konglomerat znanja, uvida i novih dimenzija“,
Bojana Ranković, Systemic Coach


 
Tokom dva dana naučili su kako da društvene mreže i internet pretraživači postanu njihovo glavno oruđe u promovisanju njihovog biznisa i najsavremenije načine da ostvare maksimalne rezultate uz minimalna ulaganja. Što je još važnije, imali su priliku da direktno sa najiskusnijim ljudima na ovim prostorima razrade svoj novi pristup digitalnom marketingu i dobiju od njih dragoceni feedback.
 
Zatim su sa Slavicom i Stevenom izučavali umetnost prodaje i ovladavali tehnikama i strategijama svetski uspešnih prodavaca i lidera, poput strategije tima Tonyja Robbinsa, ali i tima Slavice Squire. Uz mnoštvo primera i prilike za vežbu i direktno savetovanje sa Stevenom i Slavicom, naučili su kako da zadovolje potrebe svojih klijenata, motivišu ih na kupovinu, steknu prednost na konkurencijom i obezbede sebi neprikosnovenu poziciju na tržištu.
 

 
Na posletku, od Slavice i Milana Vukašinovića učili su majstoriju dobronamernog uticaja na druge i unapređenje sopstvene uloge lidera.
 
Kroz konkretne vežbe i razmenu iskustava sa ostalim polaznicima, učili su kako da okupe i motivišu vrhunski kadar i od ljudi različitih profila, afiniteta i fokusa, stvore tim koji složno radi na istom cilju.
 
Power Business Design je, pored značajnih elemenata koji u njega unose gostujući predavači, esencija edukacija koje je Slavica pohađala kod Tonyja Robbinsa, a sve važne lekcije koje je naučila, primenila je na svoj biznis i stekla direktno iskustvo u praksi, što je dalo fantastične rezultate.
 
Ukoliko biste želeli da uzdignete svoj biznis na viši nivo i steknete znanja i veštine neophodne za uspešno poslovanje u 21. veku, pozovite nas na 064 64 51 391 i saznajte sledeći termin održavanja ove izuzetne edukacije.