26

feb

2019

KRAJ JEDNOG I POČETAK DRUGOG PUTA

By Slavica Squire In Sa događaja

Još jedna generacija polaznika Professional Coaching-a na Coaching Akademiji Slavice Squire stigla je do kraja 4. i poslednjeg modula ove izuzetne edukacije.
 
Uz bezuslovnu podršku Slavice Squire – potpresednika Evropske Coaching Asocijacije i prvog NLP Trainer&Master Coacha u Srbiji i njenog tima, naši polaznici su tokom dva dana treninga naučili kako ciljano da upravljaju svojim emocijama i emocijama svojih klijenata, rešavaju emocionalne blokade, podrže klijenta u procesu donošenja odluka i prevazilaženju teških i problematičnih situacija…
 
Takođe su učili kako da svoju coaching praksu postave na noge, promovišu svoj rad, privuku svoje klijente i svojim rezultatima vremenom steknu uglednu reputaciju i ostanu verodostojni sebi i ovom plemenitom pozivu.
 
Više o ovom modulu pročitajte na sajtu Coaching Akademije.
 
Ukoliko biste želeli da im se pridružite u njihovoj životnoj misiji, a niste sigurni da li vam zanimanje profesionalnog coach-a odgovara, pravo je vreme da to otkrijete! U toku je prijavljivanje za Coaching Starter, dvodnevni interaktivni i nadasve praktični trening koji je neka vrsta test-vožnje kroz svet ovog divnog poziva. Više o njemu možete pročitati ovde.