18

mar

2018

KAKO DA SE OSLOBODITE TERETA PROŠLOSTI?

By Slavica Squire In Sa događaja

Da li znate gde s jeseni lete divlje guske? One lete na jug, u toplije krajeve kako bi izbegle hladnu zimu i svom domu se vratile u proleće. Da li biste pokušali da jednoj guski objasnite da bi možda trebalo da putuje na istok? Ili da se tokom zime ipak zadrži kod kuće? Jasno vam je da je to poduhvat unapred osuđen na propast: guskom upravlja instinkt, njen unutrašnji kompas koji je tera da se svake sezone ponaša baš onako kako su to radili svi njeni preci.
 
A sada, zamislite da ste na putu koji vas zasigurno ne vodi nigde. Vi hodate tim putem, znajući da odredište nije ono na kom biste želeli da budete i da vas ništa ne drži na jednom mestu. Da ste guska, bilo bi potpuno jasno zašto ne skrećete s tog puta i nastavljate dalje ka svom promašaju. Ali niste! Čovek je mnogo više od skupa nasleđenih gena, instinkta za preživljavanje (koji nas u savremenom svetu više koči, nego što nas štiti od nevolja) i nekoliko desetina kilograma kostiju i mesa. Čovek je najsloženije, najinteligentnije, najmoćnije stvorenje koje je ikad hodalo zemljom, ali ponekad ne veruje u sve te svoje sposobnosti i kao po inerciji, nastavlja putem besmisla. Potrebno je samo malo podrške, samo malo ljubavi i samo malo samopouzdanja za prelazak u drugi kolosek koji vodi lepom, svrsishodnom i željenom životu.
 
Upravo o tome govori bestseler „Najbolja osveta od svih je SREĆA“ Slavice Squire, prvog NLP trenera i osnivača prvog NLP Instituta na ovim prostorima. Ova knjiga, koja je od izdavanja na jesen 2017. godine inspirisala brojne čitaoce da krenu putem promene, istovremeno je i uputstvo za oslobađanje od najčvrstijih stega prošlosti i Slavicina lična ispovest. Ona je postala okosnica izvanredno korisne tročasovne radionice „SREĆA“, koju je krajem prošle godine na NLP Institutu pohađalo gotovo 500 ljudi. Zbog velikog interesovanja i povodom Dana žena, Slavica je 15. marta održala još jednu radionicu za 53 polaznika.
 
Ona im je slikovitim pričama i poukama iz ličnog iskustva objasnila značaj oproštaja, jednog od najvažnijih alata za kreiranje srećnog života, kojim možemo da rehabilitujemo neprijatne delove prošlosti koji nas muče i koče na putu napretka.
 
Kroz praktične vežbe, polaznici su preispitali sopstvenu prošlost, odnos prema sebi i bliskim ljudima i razotkrili šta je ono što bi trebalo da oproste. Oni su dobili konkretne alate za otpuštanje neželjenih emocija, kako bi mogli rasterećeno da krenu u budućnost.
 
Svi polaznici dobili su potpisan primerak knjige i mogućnost da sa Slavicom porazgovaraju i fotografišu se, ali i dogovore potpuno besplatan coaching sa savetnikom za lični razvoj NLP Instituta.
 
Da li i vi vučete neki teret prošlosti koji vam ne da mira i zbog kog se neprestano vrtite u krug? Da li osećate da kormilo vašeg života nije čvrsto u vašim rukama i da neke druge sile, okolnosti i ljudi usmeravaju vaš put? Da li biste želeli da to promenite? Ako je odgovor potvrdan, knjiga „Najbolja osveta od svih je SREĆA“ je upravo za vas! Možete je odmah direktno poručiti na OVOM LINKU.