26

mar

2018

KAKO DA POSTANETE PROFESIONALNI COACH?

By Slavica Squire In Sa događaja

Četvrti modul Coaching Akademije ujedno je i poslednji na ovoj profesionalnoj edukaciji. Upravo zbog toga, 6. grupa polaznika imala je priliku da od prvog NLP trenera u Srbiji Slavice Squire tokom proteklog vikenda imala je priliku da uči o tome kako da coaching učine svojom profesijom.
 
Slavica, koja je između ostalog internacionalni licencirani expert coach, podučavala ih je kako da naprave brend od svog imena i o svim stvarima o kojima treba da razmišljaju prilikom ulaska u preduzetničke vode.
 
Budući profesionalni coach-evi, naučili su kako da pruže podršku klijentima da precizno postavljaju svoje ciljeve, promene i planiraju karijeru, donose dobre odluke, rešavaju emocionalne blokade, menjaju ograničavajuća uverenja i prevazilaze teške i problematične situacije, kako bi puni energije išli putem promene na koji su krenuli. Više o tome, možete pročitati na sajtu Coaching Akademije.
 
Ukoliko biste želeli da im se pridružite u njihovoj životnoj misiji, a niste sigurni da li vam zanimanje profesionalnog coach-a odgovara, pravo je vreme da to otkrijete! Više o tome možete saznati OVDE.