30

mar

2018

PREDIVNO VEČE S PREDIVNIM LJUDIMA

By Slavica Squire In Sa događaja

Živopisne prostorije NLP Instituta Slavice Squire bile su sinoć, 29. marta, prepune izuzetnih ljudi koji su visoko na lestvici ličnog razvoja i koji su već prošli veliki broj edukacija koje se nude na NLP Institutu i Coaching Akademiji.
 
Oni su dobili priliku da premijerno poslušaju izvanredno korisno predavanje Slavice Squire i postanu članovi njene ekskluzivne networking VIP grupe.
 
Neki od njih sreli su se po prvi put, nakon što su u istim grupama polaznika u istom danu postali sertifikovani Practitioner-i, Master-i, Trainer-i prvog NLP Instituta na ovim prostorima ili Coach-evi Coaching Akademije Slavice Squire. Zato je ovo okupljanje poslužilo i kao izuzetan povod da prodube svoje kontakte, ali i upoznaju polaznike iz drugih generacija. A u proteklih 12 godina takvih je bilo mnogo.
 
Kroz sve te godine Slavica Squire bila je NLP trener, predavač i mentor od koje su učili predivni ljudi, svesni toga šta je pravi uspeh i koji su posvećeni tome da kreiraju trajnu vrednost kao nasleđe, za dobrobit naše zemlje, regiona, ali i cele planete.
 
Ako biste želeli da i sami krenete putem ličnog usavršavanja, uspeha i sreće, naše edukacije su upravo namenjene vama! Više o njima možete saznati OVDE.