18

sep

2018

DRUGI NLP STARTER OVE JESENI

By Slavica Squire In Sa događaja

Da li ste ikada ušli u sukob sa bliskom osobom zato što vas ne gleda u oči tokom razgovora? Jeste li s njom nekada prisustvovali nekom događaju, posle kog ste imali potpuno različite utiske? A da li ste se na poslu nekada susretali sa kolegama s kojima uopšte ne možete da se razumete?
 
Ne, to nije samo vaš osećaj – ljudi zaista govore različitim „jezicima“ i svet posmatraju iz različitih perspektiva što često dovodi do sukoba. Srećom, vi možete naučiti „azbuku“ tog jezika i upoznati se sa mapama različitih svetova koje svako od nas nosi u sebi u okviru NLP Practitioner edukacije, čiji je prvi modul NLP Starter, zbog velikog interesovanja po drugi put održan u septembarskom upisnom roku na NLP Institutu.
 
U prepunoj učionici NLP Instituta, prve ustanove u Srbiji u kojoj se izučava izvanredno korisna Nauka Ličnog Prosperiteta, polaznici iz svih zemalja bivše Jugoslavije, ali i inostranstva, učili su kako da budu zadovoljniji, srećniji i uspešniji, kako da unesu harmoniju u odnose sa njima važnim ljudima u životu i kreiraju predivan život. Njihov vodič na tom putu bila je Slavica Squire.
 
Više o ovoj edukaciji možete pročitati na sajtu NLP Instituta.
 
A ako ste i vi spremni da ovladate ovom naukom o uspehu, preuzmete odgovornost za svoj život i kreirate budućnost iz svojih snova, ostalo je još malo vremena da se prijavite za poslednji termin NLP Startera ove godine, koji će se održati u Novom Sadu.
 
Više o tome pročitajte OVDE.