25

sep

2018

POSLEDNJI NLP STARTER U 2018.

By Slavica Squire In Sa događaja

Poslednji dan leta i prvi dan jeseni 2018. grupa izuzetnih Novosađana, ali i njihovih gostiju, iskoristila je da se upozna sa Naukom Ličnog Prosperiteta u okviru poslednjeg NLP Startera u ovoj godini. Slavica Squire ih je naučila kako mogu da svoje veštine komunikacije sa ljudima u svom okruženju podignu na nivo izvrsnosti, a oni su na kraju s nama podelili izvanredne utiske:

“Iskustvo na NLP Starteru je zaista fenomenalno! Predavanja su bila laka za razumevanje, pitka, duhovita… Dobila sam pravu motivaciju za akciju već danas!”
Aleksandra Letić

“NLP Starter je za mene bio osvešćujuće iskustvo. Doživela sam momente „prosvetljenja“, kada sam shvatila zašto se ja ili neko iz mog okruženja ponaša na određni način. S obzirom na to da radim kao tim lider, verujem da ću dobro iskoristiti stečena znanja na motivisanje i unapređenje komunikacije sa članovima tima”.
Jovana Trninić

“Slavica je fenomenalan predavač i odlično prenosi znanje. Pohvale i za ceo tim! Znanje koje sam dobio na NLP Starteru primeniću i u poslovnom i u privatnom životu i poboljšaću sebe i komunikaciju sa drugim ljudima”.
Miloš Verkić

Više o ovom NLP Starteru, pročitajte na strani NLP Instituta.
 
Za NLP Starter koji će se održati sledeće godine u martu već vlada veliko interesovanje. Zato, ako želite da se i vi upoznate sa Naukom Ličnog Prosperiteta i unapredite svoj život, prijavite se odmah za ovu edukaciju. Više o tome pročitajte OVDE.