13

sep

2018

KRAJ LETA – NOVI POČETAK

By Slavica Squire In Sa događaja

Leto na izmaku uvek donosi nove početke. Zato uvek početkom septembra na NLP Institut Slavice Squire dolazi veliki broj onih koji žele da se upoznaju s Naukom Ličnog Prosperiteta, koja je već mnogima pomogla da otvore novo, lepše poglavlje svog života.
 
To su polaznici NLP Starter edukacije, prvog koraka u izučavanju neuro-lingvističkog programiranja, koji su proteklog vikenda do poslednjeg mesta ispunili našu lepu učionicu na Novom Beogradu.
 
Oni su imali priliku da se od Slavice Squire uče o jedinstvenoj disciplini koja već duže od pola veka omogućava ljudima da nauče tehnike najuspešnijih ljudi novog doba.
 
Kako je bilo na ovom NLP Starteru, možete pročitati na sajtu NLP Instituta, a ovo su samo neki od utisaka polaznika:

„Divan je osećaj što sam ovde i baš sam srećna. Ovo mi je duže vreme bila želja i ostvarila sam je. Hvala Slavici i njenom timu na pomoći za bolje i lakše sutra!“
Milica S.

„Ova edukacija je jedna od boljih stvari koje su mi se desile. Stekla sam konkretno koncizno znanje koje želim da steknem i sigurna sam da sam na pravom mestu“.

„Hvala do neba što ste mi dali šansu da učim NLP od najboljih i zavolim ga svim srcem. Hvala što sam shvatila svoju svrhu.“
Milica

Zbog velikog interesovanja, 15. i 16. septembra održaće se još jedan termin za ovu edukaciju, koji je već ispunjen do poslednjeg mesta. Ako biste želeli da se pridružite onima koji su već zakoračili na prvi stepenik NLP Practitioner-a, odmah se prijavite za NLP Starter u Novom Sadu, na kom je preostalo još samo nekoliko mesta.