19

nov

2019

PROMENOM UNUTRAŠNJEG STAVA PROMENITE CEO SVET OKO SEBE

By Slavica Squire In Sa događaja

Možda oduvek razmišljate o tome kako bi bilo kada biste imali skladne i podržavajuće odnose sa vašom porodicom i ostalim važnim ljudima. Kako bi bilo da sebe posmatrate sa ljubavlju i imate puno samopouzdanja. Da prevazilazite prepreke do cilja mnogo lakše i brže i da vam je gotovo lako da promenite sve neželjene obrasce ponašanja koji vas sprečavaju da ostvarite ciljeve.
 
Ovog vikenda Slavica je održala dvodnevni trening „Unutrašnja igra“, baziran na disciplini Mental Space Psihology. Ova naučna oblast daje nam alate i načine kako da promenimo nešto unutar nas samih, a da se ta promena i odnosi koje u spoljnom svetu imamo neminovno unaprede, čime nam život postaje lepši i lakši.
 
Prvog dana treninga Slavica je polaznicima, od kojih najviše bilo coacheva i onih koji su u svakodnevnom kontaktu sa drugim ljudima, predstavila ovaj izvrstan model unutrašnje promene koji su na početku treninga mogli da isprobaju na ličnom planu. Jer, kakvu sliku imamo o sebi i o drugim ljudima, takve odnose i spolja stvaramo. Zato je prvog dana tema bila kako da naprave takvu sliku o sebi koju bi voleli da vide i u spoljnem svetu i dobiju veće samopouzdanje i veru u sebe, a i druge ljude.
 
Drugog dana treninga, između ostalog, radili na tome kako da prevaziđu loše i opterećujuće odnose s drugim ljudima uz pomoć moćnih alata iz oblasti Mental Space Psichology.
 
Za sam kraj ovog treninga ostavljeno je izučavanje modela koji polaznicima omogućava da postignu baš sve što žele. Reč je o modelu prevazilaženja obrazaca ponašanja koji su nepoželjni, ali toliko ukorenjeni u naše biće, da ih je vrlo teško promeniti. I sada svako od njih zna, da kada uspe da promeni nekorisne navike u one korisne – jednu po jednu – uspeh, srećan i ispunjen život su neminovni rezultat.
 
Polaznici ovog treninga imali su priliku da za dva dana ovladaju jednim od najefikasnijih modela čiji je autor psiholog, psihoterapeut, naučni istraživač i NLP Trener Lucas Derks iz Holandije, koji je serifikovao Slavicu i ovlastio je da drži ovaj trening, nakon višegodišnjeg rada sa njim.
 
Ukoliko je i vama dosta da sebe stavljate na poslednje mesto, unižavate svoju važnost i želite da isplivate iz začaranog kruga nezadovoljstva, za vas imamo pravu priliku koja se pruža samo jedanput godišnje, zato je iskoristite. Reč je o Power Life Design-u, autorskom treningu Slavice Squire, koji vam daje konkretne alate i čitav akcioni plan za 2020. godinu kao i ohrabrenje i polet da konačno živite život punim plućima. Saznajte više o tome treningu ovde i donestite odluku da je ovo poslednja godina u kojoj ne živite svoje snove, a da je 2020. prva godina u kojoj ćete to promeniti.