29

jul

2015

BLAGODETI PROFESSIONAL COACHING-A

By Slavica Squire In Priče klijenata

Polaznik: Svetlana Lolić-Ostojić, privatni preduzetnik

 

Edukacija: Professional Coaching

 

Dugo sam se pitala šta je to ustvari coaching, pa sam odlučila da posetim radionicu na Coaching Akademij na kojoj je Slavica rekla: „Da biste stvarno razumeli i verovali u balgodet ove profesije, potrebno je da sami prođete određeni proces i temu kroz coaching.“ S tim na umu sam rešila sam da zakažem i svoju prvu coaching sesiju da vidim hoće li to meni pomoći kod dilema koje imam. Moja tema bila je poslovno opredeljenje, jer sam godinama radila ono što treba i što se mora da bih preživela. Nakon što sam rešila stambeno pitanje, zapitala sam se: „Šta je to što stvarno hoću u životu?”

 

Kroz neke osnove coachinga sam rešila svoje dileme i shvatila svoju svrhu. Upravo to je razlog što sam kasnije upisala Professional Coaching Akademiju Slavica Squire. To je mesto gde sam dobila nesebična znanja, podršku i blagodet divne grupe, od mojih fenomenalnih kolega. Slavica Squire je žena koja ima ogromno znanje i kompetenciju, a njena verodostojnost i želja da prenese sva ta znanja nama ostavlja samo prostor da se radujemo što postoji i hoće to znanje podeli. Kad upoznate Slavicu vi zapravo vidite kako izgleda neko ko voli to što radi i živi svoju ličnu legendu. Insprativno, zar ne?

 

Nikad nisam bila u takvom okruženju gde se 40 ljudi raduje mom uspehu bez obzira što će se i oni baviti istim pozivom. To je za  mene podrška  – kad se edukuješ oko nečeg tako važnog kao sto je coaching da nikada nisi sam. Na Coaching Akademiji Slavica Squire, podrška je tu u svakom trenutku.